Fredagen är inte klar än,men har hunnit ta vara på den till fullo. Främst av allt fixat till social poliktik kursen som är inskickad. Skrev påtal om abort och rätten till sin kropp ifrån rättigheter och olika perspektiv.

Annars har jag haft möte om mig själv,behövs ibland och fixat legitimation. Det blir stress när saker ibland glöms bort att idkort går ut. Sedan blev det en tur på stan med Linnéa som jag träffar sällan numera så blev fika perfekt att pratas vid och följa med på salong innan lite vila. Har ätit god sushi igen för att fira farsan med familjen,riktigt gott och mysigt. Hoppas ni får en toppen helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Anastasia Brow Bar HÄR /2. Snedskuren pensel HÄR /3. Frans serum HÄR /4. Xlash mascara HÄR /5. Xbrow HÄR

Hur bra för skönhet är det inte? känner att det är vad som behövs för att få allt som behövs. Det är trots allt fokuc på ögonen som är prioritering ett i mina ögon.

Likes

Comments

Tänker på det som öppnade mina gamla dörrar har jag sett tillbaka på att få en sämre självkänsla och se hur jobbigt egentligen det är. Frågan om utbildningen var rätt att bli såpass ledsen? jag vet inte, det skrämmer mig. Jag har så ont i min själ och tiden läcker inte ett skit. För att jag vet inte vart vägen finns att bearbeta mig själv. Det är normalt tänk mönster att vara trasig känns det som. Vill inte vara jag som liten igen.,men finna en hjälp är viktigt att ta sig ann om.

Likes

Comments

När jag kom hem till självstudier i storstaden passade jag på att ägna min kväll igår kväll med Mr X. Det blev restaurang besök på Helenssushi i Hornstull som var en lugn plats. Det blev en varsin sushihuvudrätt,nog inte sett förut med så fåtal olika sorter men alltid lika gott. Avslutade fyra olika sorters mochiglass som var något nytt,men så mycket bättre än vanligt med hallon,mango, cocos och choklad smak väldigt smarigt och fräscht. Något alla bör testa på. Sluter med att se ung och bortskämd innan läggdags. Rätt pinsamma ungdomar känner jag,men välförtjänt vinnare utan tvekan.

Likes

Comments

Nelly har släppt en massa härliga nyheter. Jag som är såpass svag för vita plagg har det som min favorit att vara ljus om nätterna speciellt längre fram vara sommarfräsch, och hur fina är inte tjejerna på bild tillsammans? Tycker det är snyggt och slappt vid soffan.

Likes

Comments

Jobbar konstant för att komma någonstans. Drömmen är trots allt att kunna leva för musiken och bloggen. Vara helt fri som jag kan bygga upp något efter mig själv och ingen annan som är min egna chef. Det gör att sociala medier är en bra möjlighet. Det är ju trots allt något att kriga för att kunna ha ett bra liv med bättre förutsättningar för mig själv samtidigt som jobb existeras. 

Likes

Comments

Det är otroligt kul med blogg livet,men sedan jag läste Kissie's bok som jag kommer ta upp mer senare så får jag ett nytt perspektiv på hur det kan se ut. Vill ta ifrån mig själv då.

- Bär oftast betydligt mera,alltid tänka på pudra näsan, ha plånboken och kameran med mig överallt.Det blir ett dagligt tänk inom mig.

- Vänja sig vid livet med mycket kameror,visa tycker det är jobbigt men det är en dagbok med bilder för mig så vill fotas för det jag gör.

- Kan fixa till mig lite extra för att det ska se bra ut,inte bättre än vad det är men ytligt blir det ibland speciellt när det kommer till mitt egna utseende.

- Dagar det händer för lite i mitt liv kan jag få väldigt stor frustration av att inte ha något att skriva om,mycket bygger upp på mitt liv som formas.

- Omkring min omgivning blir det en stor känsla av att flertal vet så mycket mer än vad jag har fattat så det blir en skum känsla av att inte veta alls som omgivningen. Även de jag har kontakt med,men aldrig har träffat.

- Jag har som tur fått väldigt fin respons,men blir mer döpt som blogg Linn och andra vet mer vem jag är som förmedlas på rätt sätt känns det som.

​- Har mer koll på smink och mode nyheter, för det är vad en stor del ut av mig vill jag visa mitt intresse område vilket gör att jag blir allt mer shoppingsugen.

- Blir mindre spontan,vll helst ha planering för kunna fixa regelbunden uppdatering så om jag är borta en heldag blir hemligheten att skapa tidsinlägg. Det kräver mig mer struktur och daglig planering.

- Leva på mer egen tid för att hinna ha egna ideér och bra bilder,även mer tänk.

Likes

Comments

Har shoppat lite till mitt ru på Rusta så som jag har väntat har jag äntligen fixat lila gardiner och spegel att ha till sminkningen speciellt sen lite tillbehör för hudvård som något extra. Har tagit tag i det efter några månader på internatet och avslutade med enkel middag på expressö house med klassisk chese cream bagel och chailatte. Verkligen när jag fastnar för något gott vågar jag inte byta på nytt så kändes bekvämt innan hemgång i Norrtälje.

Likes

Comments