Käkat mest ute den senaste tiden och bara varit, det är vad min kropp tycker om just nu så tänkte att fortsätta med lite tips kan vara något för er andra. Det är typisk mat kategori för mig iallafall.

Har inte slutat tänkt på tapas stället juc som har de fula namnet,men en väldigt unik och god mexikansk mat. Det var en ren matupplevelse kände jag.

Pizza är inget för mig vanligtvis,men för mig spelar ingen roll hur tråkig mat det är. Grappan i sankts eriksgatan hade pizza i kvalité som har något extra plus mycket mer.Det är brett utbyd för alla smaker. Det är mer romantisk miljö för en dejt.

Sushi är enda maten som jag får ett långvarigt sug ut av så den mest exklusiva är hattori sushi devil. Det är lite dyrare,men mer olika sorters fisk som gör att den smakar sitt egna.

Klassikern när det kommer till pastan är vapiano av alla sorter med rättern pasto scampi.

Testat mig fram när det kommer till hamburgare men känner mest för primer burger som har sitt saftiga kött utan att det blir för torrt med goda såser som går ihop.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inte bara en fantastisk låt utan själva videon ger mig längtan efter att åka utomlands. Sedan jag blev myndig har jag rest en del,men har pausat nu med studier och för lite ledighet. Känner att det behövs mer än någonting annat.

Likes

Comments

Varit lite på distans från att sitta hemma. Har mest rullat omkring och försökt fixa ihop lite små saker. Gått till tandläkaren,köpt behövliga saker ,och tagit en fika på expresso house som levererar med sitt utbud. Det är verkligen skillnad att vara borta ifrån allting och komma tillbaka. Varje dag blir som lycka att ha sin omgivning nära intill. Är bara så tacksam över all fin respons och kärlek. som finns till sin närvaro.

Likes

Comments

Kreativitet är det finaste på svart och vitt. Den gamla tiden med stil. Får inspiration med fina citat på det med flertal symboler.

Likes

Comments

Förra året

Idag firar vi 3 år som jag har varit aktiv i bloggvärlden. Det har gått otroligt fort och flera år till ska det bli. Jag är så tacksam för er respons. Därmed fixade jag rabattkod hos amaze smycke hemsidan. De erbjuder för alla smaker,stort som små smycken och tar endast en arbetsdag att få hem igenom att skriva in i kassan amazelinn får du 15% rabatt fram till 16 mars. Jag har gjort det tidigare och är väldigt nöjd så kände för företaget igen. Har shoppat där ifrån själv så kommer visa lite igenom video,i hope so.

Likes

Comments

Hur kaxig stil förmedlar inte Vanessa Moe? hon som visar sig mycket som modell. med sin attityd.Otroligt vacker på sitt sätt och kommit in ny kampanj som är lite mer enfärgad här. Jag faller även lite mer för texten eat your girl right vilket många inte ser,känns som en bra peppning för att kunna unna sig att äta din egna rätt.

Likes

Comments

Var på en fin och sen middag under hela min går kväll som var riktigt trevlig. Det blev sex små rätter på restaurangen caliente tapas bar som har en del att välja på. Älskar mat så lite kul att testa nytt som då charkbrickan och bläckfiskar som var mina favoriter,men det var toppen på flera sätt och älskar det spanska med sangria dessutom. Det var på topp. Även idag varit runt omkring och handlat lite smått som behövs så är tillbaka nu igen.

Likes

Comments