Innan jag startar igång ser jag till att dra streck med ögonbryn's pennan för hur ögonbrynen ska se ut. Försöker lite ovanför där mina ögon startar tills det tar slut med en rak sträcka.

Se till att ha en spetsig pincett som gör att jag får bort det jag vill ha, och dra effektivt nedanför ögonbrynen och smått längst upp för mer rak form. Brukar lägga på varmt vatten för att skippa smärtan.

Sådär blev mina ögonbryn till slut efter ha format och fyllt med ögonbryn's pennan studio 10. Äntligen passar det att göra fullt ut efter ha färgat håret till brunt,mer passande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Under tiden nu hjälper unga åldrar jag själv minns som mest var då man trodde att vuxen var något som var i tidig ålder och jämför sig med andra om livet. Hade så bråttom om livet,tog saker förgivet och yngst bland ute livet. Det ger en pass annan syn senare i livet. Helt plötsligt har gymnasie tiden gått förbi och börjat studera på vyxen skola medan det kändes som det var hela ens liv att räkna till student dagen. För mig är det viktigaste med lära,intresse och utveckling att det inte kan bli för mycket ut av. Det är snarare väldigt härlig syn att se sin egna utveckling med tiden än jämföra sig med andra för vi alla är trots allt olika individer.

Likes

Comments

Har ni hört Sofia Karlberg förut? hon har gjort flera covers i lite mer ballad form med sin röst som blir eget. En positiv inspiration för mig som också sjunger liknande. Älskar även den riktiga versionen av denna dängan.

Riktigt mäktig ut av härliga röster som går ihop så väl och en musikbackgrund att njuta av. Jag har inte hört Rihanna på några år som jag har känt något för så blev väldigt glatt överraskan.

Likes

Comments

Före:

Efter:

Har den senaste tiden fixat en del med mitt hår. Först var det kaos från början då mitt hår knappast gick att borsta till slut. Jag byte hårmärke serie som gjorde otroligt mycket inverkan på redan två veckor. Sedan färgade lite blondare plus klippte topparna och idag blev det frisören som gjorde den största delen. Blev helt brunett som toning för att nu äntligen kunna satsa på en naturligare utväxt. Jag är trött nu på att förstöra håret tack vare färgningar. Nu efter idag känner jag mig som nu människa,en otroligt härlig känsla. Visst blev det fint? känner mig iallafall betydligt fräschare.

Likes

Comments

Kommer nya hela tiden så kör på en lära känna mig lista.

* När det kommer till ses vill jag veta i god tid och ha struktur just när jag är hemma annars blir jag för bekväm i min trygghet och kommer upp i stress annars ute är spontanitet bara kul.

* Ibland kan jag inte hantera min ilska när den är i stress.

* Så länge jag kan minnas är intresset för hur olika människor fungerar funnits så länge jag kan minnas.

* Sushi är den enda maträtten jag kan få sugen från ingenstans.

' Jag har otroligt svårt att få känslor för någon.

' Jag är halvfinsk så har släktingar uppdelat i länderna,men pratar enbart svenska och engelska dock.

* Mitt hela namn är Sarah Linn men säger bara mitt andra namn för att det ska låta bättre i sin ordning.

* Älskar att blogga för att kunna se tillbaka på mitt liv och få all positiv kick av läsarna.

* Gick 1 år i handels programmet innan jag valde barn och fritid helt, ett extra år med erfarenhet att fortfarande minnas av och drar nytta ut av nu. Ångrar det inte för jag föredrar mer studera än att jobba.

Likes

Comments

/ 1. Jacka HÄR / 2. Byxor HÄR / 3. T-shirt HÄR / 4. Skor HÄR / 5. Väska HÄR

Älskar denna adidas outfiten. Det har ju varit mitt favorit märke som tonåring men kan inte låta bli att älska att kombinationen är vitt till den ursnygga gröna bomberjackan som är årets stil i år. Det ser riktigt vardagligt ut för unga år.

Likes

Comments

En bild från en plats jag älskar.

En bild från Chile som hade vingård som får mig att tänka tillbaka på det. Med värmen,prov smak ut av vin och en underbar miljö som är riktigt fridfullt.

En bild från en tillfälle då jag kände mig snygg.

En dag jag minns stark då jag verkligen fick en brun ögonskugga som framhävde mina ögon med ett vänligt leende. Det var på valborg.

En bild från då jag kände mig glad.

Efter ha väntat på att få gå och se Eurovision song contest efter 12 års tid blev det av live i globen.

En bild på en bra dag i mitt liv.

Trotts allt skit som skedde just då kunde ingenting med Student dagen förhindra mig. Jag vaknade upp tidigt,fixade mig och sprang ut med min klass sommaren 2015. Det var en ren frihets känsla att springa ut av lycka och dansaloss på flaket plus träffa en massa släktingar. Det var verkligen allt i ett,vill göra om det.

En bild på någon jag beundrar.

En bild på resan i Polen på min kära mor. Jag har alltid sett upp till henne som förebild och beundrar henne till max. En stark kvinna på flertal sätt,jobbar eget och vill alltid väl oavsett hur jag är tillbaka.

En bild på min favoritplats hemma.

Vid matbordet där jag kan sitta med laptopen med lite frukost och lyssna på högmusik.

En bild på någon jag tycker om.

Vännen Nicole som jag pratar med dagligen om allt mellan himmel och jord,finns alltid där oavsett vad. En väldigt stark vänskap,en människa som inte går att avsky.

En bild på en favoritpryl.

Min personliga almanacka där jag har koll på mitt liv,och har mina personliga bilder på mig och syster sen min 20 års champange present,lite extra för vardaglig hjälp. Har många favorit prylar dock.

Ett oförglömligt ögonblick

Spanien resan med Nicole och Sara som var fantastisk med en massa sol och bad,bara vara och njuta av varje sekund utomlands är obeskrivligt.

En bild från när jag var arg/ledsen/sur.

Blir lätt arg när det inte går som jag har tänkt,vilket skedde under tidspress. Fotar aldrig annars så minns bara en enda gång som igår kväll.

En bild på något gott.

Ett öppen butik som bjöd på lite frukt,juice och godis i glada färger,mums.

En bild på mitt favoritplagg.

En favorit klänning jag har som är väldigt stilig,enkel och får fram min kroppsform.

Listade hittade jag hos bloggen Nicole här.

Likes

Comments

1. Rosa presentbox HÄR / 2. Blombud HÄR 3. Klänning HÄR / 4. Skor HÄRHÄR / 6. Klocka HÄR 7. Örhängen HÄR /

Oavsett vad är klädseln något som gör otroligt mycket. Röd klädsel,detalj eller vad det är nu. Vara lite extra i stil kan vara riktigt fint. Det är ändå kärlekens dag som borde vara dagligen,men traditoner tycker jag är något extra kul varje gång.

Ge present kan vara knepigt,men efter min erfarenhet i ett långt förhållande är en upplevelse det finaste att ge. Det kan vara något personligt som en kärleks dikt eller gå på spa. Så länge du visar intresset och engagemang uppskattas det.

Mitt firande har varit bra även om man är singel. Så länge du delar dagen med någon som du tycker om kan kärlek vara på andra sätt en just förhållande. Singellivet är inte bara negativt utan en frihet att gå på dubbeldejt eller kanske hitta en snygging. Själva aktivitet kan vara guld om det verkligen är med bra sällskap och intresse väckande. Förra året var jag på vapiano restaurangen med min närmaste,inte alls fel.

Likes

Comments