Lady Gaga har gjort allt minde singlar än förut tycker jag,men hon börjar bli allt mer serieös och lugnare. Tycker det k'änns mer personligt med en fin framhävande röst som är svår att beskriva ut av million reasons.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den senaste kvällen spenderade jag med mina tjejer Sara och Linnéa som alltid står mig nära. Det blev en massa snack,sång och lite godsaker. Älskar bara kunna var hur som helst utan att skämmas på något sätt och få i sig lite efterskott julgrejer som bullar,ischoklad och glögg i shot glas. Avslutade med lite härligt spa,härligt att se hur fascinerade de blir ut av orenhet syntomen på masken.

Likes

Comments

Oktober:

En massa höstnyheter,riktigt skön start på ett nytt kapitel med ny utbildning och heminflyttning.Äntligen jobbfri med krav.

Fick kontakt med en härlig tjej som fick mig att börja med ett skönhets företag från Usa,beställde lite produkter som jag sedan den dagen insett vad jag vill. Bra grejer är den jag vill bli bättre på för kunna utvecklas och hjälpa andra,lär mig något nytt varje dag vilket är så kul.

Gick på min livs första begravning,tufft men skönt med ett avsked som var fruktansvärd.

Fick in lite härliga bilder då hösten kom på riktigt med löven men inte allt för kallt.

November:

Blev fotad ut av fotografen Malin,riktigt duktig tjej som jag hoppas kan igen.

Firade lite halloween med middags tema och kryssning,riktigt kul. En del alkohol under höstlovet.

Lärde mig en del om missbruk som var i början på nyckeln för hela utbildningen,tog hand en del om mig själv med känslor som hölls in trots all smärta som jag led ut av.

December:

Månaden där jag tog det rätt så lugnt för första gången med en massa jul mys tema. En del fika stunder,pynt och julmarknad stod på schemat.

Lärde känna tjejen Jasmine,första gången det är någon igenom sociala medier som är riktigt trevlig från Örebro.

Uppskattar en del mys kvällar och mr L gör mig mer stabil på det sättet.

Likes

Comments

Det känns som tiden springer iväg. Jag minns första timmarna som jag träffade på min killkompis som hade gått vilse från våran fest och åkte hem väldigt trött. Det var då allting började med en massa nytt. Innan tolvslaget var jag så ledsen över mitt skit år som slog om sig när jag insåg att 2016 lär bli mitt år,nya tag. Jag har gjort otroligt mycket så mitt mål är att komma ännu större steg framåt. Det är det enda jag vill,för att jag tar allting stegvis. Det gör mig ännu mer taggad på nyårsafton som är imorgon. Tiden går för fort,men det firas med god mat på bordet med lite extra fin dricka med mina närmaste tjejer. Sedan hemmafest senare av kvällen. Har även fixat lite extra örhängen som får bli lite mycket sminkning till det,kan inte bli fel. Jag är därmed så taggad för en toppen kväll med bra avslut på detta året med en underbar midnatt för nya tag. Känns som ingenting kan gå fel.

Likes

Comments

Varje gång jag köper strumpbyxor går de sönder efter första eller andra gången som gör att de ser ut som potatisar. Visste ju inte om konsten förrän nu det är lite sent som jag har gjort tidigare och funkar utmärkt. Att måla där strumpan börjar gå sönder isär med vilken nagellack som helst,det blir inte större hål då det är bra hjälpmedel.

Allt material ifrån starten att ordna upp det.

Volla kolla hur nagellacket blir det med tack vare aceton eller kicks egna, den verkligen tar upp nagellacket på nytt. Mycket mer ekonomiskt istället för köpa nya konstant när det torkas ut.

Likes

Comments

Galet mycket kampanjer just nu,men speciellt hosv na-kd har upp till 70% med en massa nyheter. Jag älskar när det kommer lite nytt speciellt med text för att förmedla något positivt som girl power eller sitt årtal istället för levis texten. Dör även för calvin clean som alltid är populärt, det är liksom allting i samma webbshop som har något extra.

Likes

Comments

En stor erfarenhet som jag bär med mig är all skit som jag blir så berörd ut av väldigt enkelt. Såg en tjej här om dagen som fick såpass mycket elaka kommentarer om sitt utseende. Sitt yttre kan vara väldigt känsligt och vi andra har ingen aning om hur den tar sådana saker att få läsa som att höra. Du vet inte vad andra har gått igenom. Jag själv tog steget att säga emot för det handlar så mycket om hur du säger saker på och i grunden var det bara ute efter bråk. Det kan skada någon så oehört mycket i sitt inre och tyvärr ser andra bara på med tystnad. Jag är inte den som kan vara tyst för jag har varit där när jag behövde som mest hjälp drog alla det under sin matta. Fast det är därför mer hat uppstår för många är för fega,vi vågar inte säga emot men skulle inte mobbning och grupptryck utspelas annorlunda om vi vågade säga till? det finns gränser.

Likes

Comments

1. Sminkspegel HÄR / 2. Penselhållare HÄR / 3. Ljus HÄR / 4. Sminkbord HÄR / 5. Paper box HÄR / 6. Organizer HÄR / 7. Smyckesträd HÄR / 8. Lipstick holder HÄR

Hur underbart är inte ett tryggt förvar med en stor spegel?. Alla detaljer för sminkning kan göra såpass mycket tillsammans med allt som vanligtvis bara är i en stor hög blir ut av full kontroll. Dessutom lite mer med den svarta stilen, det är rena drömmen för sminkbordet till datorn enligt mig. Måste inskaffa den dagen jag är mindre ekonomiskt beroende.,men ett stort behov av smink.

Likes

Comments