1. Hand & nagelkräm HÄR / 2. Parfym HÄR / 3. Korthållare HÄR / 4. Armband HÄR / 5. Doftljus HÄR/ 6. Vantar HÄR / 7. Örhängen HÄR / 8. Ögonskugga HÄR / 9. Nagellack HÄR

1. Whiskeyglas från Orrefors HÄR / 2. Skäggolja från Edwin Jagger HÄR / 3. Boots från GANT HÄR/ 4. Iskuber från Orrefors HÄR / 5. Manschettknappar från Prada HÄR / 6. Tofflor från Shepherd HÄR / 7. Handskar från GANT HÄR / 8. Parfym från Hugo Boss HÄR / 9. Hörlurar från Sudio HÄR / 10. Klocka från Thomas Sabo HÄR / 11. Drinkpinne från Sagaform HÄR / 12. Karaff från Orrefors HÄR

När det kommer till nätshopping gäller det att vara ute i god tid för leveransen tar sin tid. Jag personligen tycker även om när jag är klar i tid för att slippa tänka på flertal saker. Det är trots all tradition och mys som gäller. Nu när collaget är uppvisat visst finns det en del val? tycker det kan passa alla dessa tider oavsett kön. Något jag bör bli bättre på är att inte bara visa vad som är för mig själv utan andra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bloggarna Andréa och Matilda driver även en podd tillsammans efter ett bra tag. Det har nu uppe en massa samtal som är viktiga att prata om. Det kan vara sina egna erfarenhet att uttrycka sig om vilket är otroligt viktigt,även härliga tjejer att lyssna på. Det går verkligen in på det vilket jag älskar. Du kan hitta den just här .

53 avsett har gått där det har kommit in olika människor som har gästat och berättat om sitt liv,det är spännande att höra. Varje avsnitt blir väldigt oförutsägbart hos bloggbusiness .

Likes

Comments

Hattori sushi devil som har sina två ställen i klass. Det är otroligt mysigt med sushi av olika slags fisk i,riktigt mumsigt. Det är helt enkelt väldigt unikt,blir nog många besök ditt.

Vapiano som många vet om har sin goda pasta med en massa innehåll in,ren kärlek. Dock konceptet ut av att vänta in sin mat är lite seg,om man ska ditt ska det vara i god tid.

Yuc är den mexikanska restaurangen med små rätter av mycket alternativ. Jag har bara varit där en gång,men allting var verkligen otroligt gott. Taco bitar av olika smaker,blev lite mat kär där just då.

Bar burger café är den hamburgaren som har saftigt kött som är det viktigaste för att det ska bli bra. Annars alla möjliga slags tillbehör,de har allt och bland den godaste jag har smakat. Bara det säger mycket.

​Grappa som har väldigt stort utbud ut av mat av ala carte samt drinkar. Även väldigt mysigt med stil speciellt som dejt. Tyvärr mycket folk så behövs oftast boka bord för platser.

Likes

Comments

Några bilder från 2015

Nästa år när sommaren kommer Axwell Ingrosso och Justin Bieber spela på summer burst,,hur kul är inte det? redan den 16 november har biljetterna släpps för väldigt populära artister. Blev otroligt taggad själv att dra ditt. Vill göra lite små saker i sommar och försöka jobba ihop lite så mycket det bara går för en ny säsong. Härligt med festival att samlas för sång,musik och lite dricka men kan ha kul oavsett tillstånd. Biljetterna finner du här.

Likes

Comments

Jag lever med mina svårigheter i vardagen ställer till det. Framför allt ångest om frustration att inte få ut känslor och skakningar som ger en nyckel till min förklaring för symtom som gör att jag förstår. Dock ska det vara utskrivet på allt,vara en diagnos och en massa fördomar. Samtidigt är det bara en del av mig som ställer till det,men jag är inte en diagnos. Det är viktigt med att se det och ge rätt hjälpmedel.

Likes

Comments

Tycker annars att victoria secret är till en överdrivt när mycket inte håller i sig,men det har blivit betydligt bättre nu. Inskaffade ett par trosor som jag har kollat in länge,snyggt med extra detaljer när det ändå var erbjudande samt en body lotion. Den var väldigt fräsch ut av grapefrukt som hette blush en härlig känsla som mjukgör kroppen vilket jag älskar.

Likes

Comments

Hur har eran dag startat igång? för mig har det varit rena diskussioner om missbruk vilket jag totalt älskar att låta tankarna flöda. Annars så är det att skicka in lite mail,betala räkningar och försöker fixa ihop lite planering för att få saker gjort,vilket gör mig taggad på livet. Jag tycker det är skönt att ha saker i sin ordning,det blir lättare för mig. Mer än så är det inte,vill bara ta som det kommer och jobba med mig själv. Är mer motiverad än på länge så det blir nog en bra vecka som det ser ut.

Likes

Comments

Fixat hår från tidigare

Jag har ju sedan tonåren färgat mitt hår i olika färger mellan blont och brunt som gör det rätt slitet för håret. Även tidigare gått till frisören där jag förlorade en del när jag ville ha uppklippt vilket jag ångrar lite,men känner mig trygg i det. Dock blir håret väldigt slitet ut av all färgning om det är att tänka långsiktigt. Nu är jag där mitt hår ser smutsigt ut redan dagen efter om jag inte använder en vis inpackning som hjälper mig så enormt mycket. Det gör att jag ska köra på samma märke framöver endast. Fast frågan är hur jag ska färga det,räcker verkligen slingor? det ger en finare utväxt. Vill sluta med den dåliga rutinen och bara få det här fräscha för håret gör så mycket för skönheten. Även ha en fin utväxt så jag kan spara ut den en vacker dag.

Likes

Comments