Bloggen är något som jag hela tiden jobbar på med att väcka mina egna tankar till intressen för andra. Nu är det mycket med nya kontakter som betyder mycket för mig så det vore bra att veta vad ni vill läsa om. Det är en stor påverkan ifrån båda hållen även om jag har mina intressen vill jag blanda lite ihop det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar på så sätt att ha instagram där det finns mycket tävlingar att delta i så nu har newhomebynina en tävling om ljusstake i 100% mässing vilket är otroligt fint. Det är både modernt,trendigt och väldigt lätt att anpassa till allting. Det gör såpass mysigt vid dessa högtider när klockan har slagit på vinter tid. Nedanför mig är det ännu mer inredning som gör det passande i vita färger som är maxad inredning och även samma färg som bord och lampa,så klassiskt.

1. Sidobord HÄR / 2. Poster HÄR / 3. Bordslampa HÄR/ 4. Vinställ HÄR / 5. Gungstol HÄR / 6. Timglas HÄR / 7. Lampskärm HÄR / 8. Ljuslykta HÄR / 9. Kudde HÄR

Likes

Comments

Det känns som att hela livet försöker jag ändra på olika sätt utom omgivningen som jag trivs så mycket väl med,men det gnager något inre. Hur jag än vänder på det försöker jag så mycket men det ger ingen förändring. Någonting har sårat mig enormt mycket för jag känner mig riktigt vilsen. Jag har såpass många gånger känt mig otillräcklig som ett djupt sår som aldrig läcker utan ha en anledning. Det gör så ont att jag inte vet hur jag ska bearbeta det och ibland kan jag inte hantera mig. Det gör att ha flyttat var nog det bästa för det ger mig ett annat perspektiv. Kan lära mig själv att trivas mer ensam är annars riktigt sällskaps människa och framför allt att bo själv med att anpassa mig för grannarna. Bor ju annars i en stor vila i storstaden där stressen är uppe så där hinner jag ta djupa andetag och jobba ifrån stressen. Fast allting blir mycket lättare att veta sin start på problemen.

Likes

Comments

Chiquelle har nu 20% rabatt på hela hemsidan inklusive det som redan är i nedsatt pris med koden BOOOH. Dem har flertal nya plagg som sitter som en smäck för denna årstiden. Urmysiga plagg att gosa sig i är bland det mysigaste men även för den biega färgen som aldrig går ur trenden. Tröjan upp till hakan gör det lite mer täckande med synlig bh gör det rätt sexigt. Fast den största favoriten är handväskan som får plats med värdesaker med en stil som fixar ihop sig med allting.

Likes

Comments

Startade igång all nöje med att bli skrämd när jag fick besöka Sandra's lägenhet för första gången med lite halloween tema som stämningen och dekorationer,riktigt mysigt. Klädde dock inte ut mig på grund av massa stress blev vanlig sminkning till tacos middagen och en massa dans,riktigt skönt gäng som var hos henne. Älskar den maträtten och kände mig riktigt hemma när vi redan var tre tjejer som jobbat på en och samma ställe i somras. Slutade med spontan utgång på Kristall som var maxad,riktigt kul.

Likes

Comments

Gjorde min första företags utbildning/föreläsning idag det blev engelsktalande människor som talade live från både Köpenhamn och inspirerande vuxna ifrån olika håll som jag satt på Scandic anglais. Jag fick lyssna under en lång stund. Fick öppna ögonen lite med lite mer peppning och väldigt trevliga kollegor som det är sådana träffar som vi ses på. Det kändes som vi har träffats tidigare med dem jag kände mig bekväm med så nu är jag laddad. Blev även en liten paus på expresso house som lunch ut av deras varma mackor.

Likes

Comments

Gtabbarna har gjort sin nya singel alla låtar. Får en speciell känsla för allt de gör som känns bara så äkta.

Likes

Comments

Lägger på lila ögonskugga till makeupstore's röda läppstift som håller enormt länge. känner att båda läpparna och ögonen förs fram.Dags nu för en utbildning inom skönhet som gör mig super taggad med nya människor och även middag på det senare ikväll. Mer vet jag inte,men älskar spikade dagar med stora förväntingar,blir nog kul.

Likes

Comments