​Lite oplanerat inför kvällen mer att bara gå på konsert och se vad som händer. Uppskattar varje stund att ta någon drink att njuta av med blandade smaker,prata ut med både vänner och nya människor men framför allt sminka upp sig med klackarna. Älskar känslan att fixa sig otroligt mycket som gör mig bra. Det är en magisk känsla att älska sig själv över att skapa sig med nya färger då andra ser det då är det på topp. Det är mitt forum. Bara vara,strunta i problemet och unna sig med allt på en av samma gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​En fridfull sång som är oslagbart klockren.

Likes

Comments

​Hur snygg är inte denna klädsel? det känns mer lockande att visa hur olika klädsel sitter ihop. Mer visa up hade gått hem.Tycker kappa är så trendigt för hösten och stövlar till knäna ger långa ben vilket gör det otroligt snyggt. Blir otroligt sugen på detta genast och är även på en av samma butik.

Likes

Comments

Tidigare bilder för mina intressen

​Har blivit allt mer intresserad ut av mode,skönhet och smink ju mer tiden har gått. Jag som har insett att det går att göra om sig med naturliga föremål tack vare olika produkter igenom färg och form vilket jag tycker det gör det så kul. Det känns som man kan se ut på olika sätt konstant vilket gör mig nyfiken på att testa och skriva ner recension till er andra att dela med mig ut av. Jag har  då under veckan när jag ändå inte har mycket vid liv att ta vara på i ett eget företag med skönhetsprodukter. Varför inte dela jobb tankar med något som kan bli kul? är super peppad på att testa och tycker livet ger mycket val. Det är bättre att testa än att inte våga satsa. Jag har ändå tänkt på detta under några månader och har redan bestämt mig när det ändå är online.

Likes

Comments

Kickade igång mitt firande tillsammans med vännerna hemma hos mig dem närmaste av mina fem då vi startade med ett skål i lördags.

Bjöd alla på taco mat som är både gott men enkelt för en sådan som jag inte står ofta i köket.

Avslutar det goda med tårtan som jag älskar och har en lek som är frågor angående mig själv för att se vem som känner mig mest vilken gav sin syn på ett roligt sätt.

​Avslutade med att samla en massa vänner,blev 16 stycken totalt på Götta källaren med två flaskor och lite mer. Dock sämst service jag har varit med om men hade trots allt kul med klackarna i taket.

Likes

Comments

​Bassminkning är prio ett då jag har testat väldigt många för min blandad hy,men har fyra olika former som jag vill presentera för er.

/ Bronzer / Makeup store / Bareminerals / / / Lumene

Först bronzer som ger bryn hy,men utgår efter din y mest under sommaren som ger en fräsch känsla till max och är mest utför vilken hud som helst men den smälter in bara bra och täcker inte för mycket. Jag som har rätt mycket porer tycker den inte ger flertal utan lika bra som tidigare.Behöver vara med en svamp för det är en krämig konsistens.

Makeup stores har främst underbara produkter med lite dyrare märke men deras pigment som ger en härlig gör det riktigt fint.Det är trots allt en krämpuder som täcker otroligt mycket trots att det är blandat som foundation. ger den en grymt bra bas plus hållbar.

Bareminerals är den jag fastnade först och har sparat i mitt rum för att hålla mig kvar. Den är ut av mineral naturlig konsistens vilket hör ihop med grymma borstar. Det är inte täckande utan mer fritt för huden som känns bäst men samtidigt ger resultat som mest naturlig utan att det syns för mycket. 

Lumene's bb cream är en väldigt effektiv foundation som är ren täckande vilket gör den rätt dryg trots den lilla flaskan är det bara några droppar för ett helt ansikte. Tycker mina små fel först bort så älskar den.

Likes

Comments

​Det finns inte olösta problem utan du går längst vägen påvägen emot det bättre. Tiden läcker inga sår,men det är under tiden du ser all innebörda. 

Likes

Comments

Det är rätt skönt att min mamma tycker om stället jag har flyttat intill så fick hjälp med min sköna fåtölj,och lite med internet så mycket nytt att lära mig så blir lite stressad. Avslutade med en varsin schnitzel på restaurangen ankaret som hade en konstig kombination med pizza och fint ställe samtidigt. Måltiden var magiskt mättande,den var över förväntan med lite finare.

Likes

Comments