​En spontan runda i Norrtälje med Maria och Shervar. Gick igenom den mysiga staden och det rinnande vattnet. Sedan en trevlig stund på espresso house,så gott med kladdkaka och chailatte. Älskar deras café som är så mysigt med brett utbud. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Makeup store's foundation är väldigt bra bassminkning. Ger väldigt fin och jämn hy. Sedan börjar framhäva ansiktet och forma det igenom anastacia contouring och glowkit. Det ger mer form,men otroligt bra pigment med kvalité.

Använda till sist glowstick ifrån makeup store som ger lyster nedanför ögonen och näsan. Det ger den finnäste effekten.

​Resultatet efter ha testat mig fram för den bästa lystern och framhävas för sitt ansikte. Tycker det är så kul att skapa sitt utseende.

Likes

Comments

Kvinnan Ellie har en speciell röst som gör henne unik med den typiska musik backgrund stilen med denna texten. Hon är magisk.

Adelén som är fashinerad ut av sydamerika gör latinomusik blandning med engelskan. Hon är bara 19 år gammal från Norge.

​Äntligen har grabbarna gjort en dj låt tillsammans,det var på tiden för dem matchar tillsammans så bra. Det är även deras nyaste.

Likes

CommentsÄntligen hittat internet när jag har flyttat bort helt nu på helger. Det funkar via mobilen,men det viktigaste är att bjuda på bra inlägg med kvalité. Har nu äntligen fått tag på det och allting är så nytt,men skönt med nya tag. Tycker hösten ger nya tag så tänka göra många peppade för att börja om ifrån semestern.

Främst av allt köpa in en massa nya saker som skolmaterial eller vad det nu behövs, skaffat mig en mac book air med pennskrin,pennvässare och necessär.

En ny årstid så är det dags med lite nytt mode in i garderoben som med smink,oftast anpassning efter årstid.

Komma tillbaka till rutiner som kan vara rätt skönt. Ha något att göra hela tiden och vakna upp med bestämda tider. När jag själv har varit ledig för länge blir jag blir trött än någonsin och lite uttråkad.

Uppskattar mer ledigheten än när man väl är ledig långvarigt.

Oftast är studier eller jobb något som gör en person målmedveten.


Likes

Comments

​Nu har jag äntligen landat. Jag har tänkt tanken på dem som inte vill mig väl. Det gör ont att någon vill få ut något av mig. Vara den som alltid syns på ytan,kommer till andrahands val eller borttaget. Det gör så ont men tog mitt steg att ta bort det. Vill inte gråta över någon som jag inte betyder en nypa salt för. Varför lägga energi på någon som inte bryr sig? Det är bara en negativ effekt i grund och botten. 

Likes

Comments

​Det är en tidsfråga när kroppen tar slut och säger ifrån.Jag har nog för höga krav att uppnå mina mål,men det finns inte den tiden. Vill leva ut 100% konstant,men vila ut behövs också. Det är ändå något som jag har valt själv,men det är det där att planera in mer än vad jag orkar. Det är skönt att flytta in till lugnet för en gång skull för detta har varit för länge. Det tar långt tid för mig att bli lugn just nu för detta har pågått i flera år som en berg och dalbana,men försöker nu ta som det kommer. Vet vad jag gör,men det är någonstans inom mig som verkligen har bristen på tid och att det måste lugnas en dag.

Varva ner min kropp igenom att:

- Ta djupa andetag ifrån magen upp till munnen och sedan andas ut när det gäller vila eller sova.

- Använda sig ut av olika ryggövningar som finns båda att känna spänning och avslappning.

- Låt dagarna ta som det kommer hela tiden eller en sak i taget.

- Gå på spa eller massage lite då och då det ger ett lugn i hela kroppen.

- Lyssna på appen mindfullness för det är kroppens insikt som kan vara mellan 3 till 30min.

- Se inte saker som ett måste.

- Prata ut med någon som står mig nära.

Likes

Comments

​Hösten börjar närma sig trots att det fortfarande känns som sommaren är påväg är ändå höstterminen igång. Inte för att vara deppig,men det blir mörkare för varje dag. Får unna sig med att vara taggad med att ta in en massa nytt till garderoben som är mycket märka plagg medan detaljer som väskor,necessärer och smycken. Allt som jag pratar om finns här.

Likes

Comments

i fredags släpptes den nya mobilen honor 8 som jag har blivit imponerad över. Jag är annars inte den som bryr mig om teknik,men hur fin är inte denna? Den ger extra mycket färg,har 3D och har en extra snabb touch på skärmen med några olika färger. Mer om den står här,men snacka om att tekniken hela tiden utvecklas framåt som är så häftigt att se.

Likes

Comments