​Bilderna tagna från Sarah Tjulander

Under gårdagen var pridefestival tåget igång som varje år som är något vi bör ta upp för sin sexuella läggning som inte är helt okej i allas ögon. Det är för långt ifrån där vi nog i Sverige ser det som lagligt med en massa fördomar. Samtidigt som det är hemskt med tanken på att det är fåtal länder som har lagliga äktenskap och får en massa hatbrott som är tre ut av fyra. Sådana höga antal är det till att acceptera det .Det är sjuka antal,men hur mycket skit ska homosexuella egentligen få skit för? det är som vem som helst. Man älskar den man älskar som ingenting att styra över. Det är något människor bör ha förståelse för och peppa för alla ska kunna stå för vem man dras till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Tog en fika stund med Emma som har i princip åkt runt hela sommaren så har matchat en tid nu med att bara sätta sig ner med lite godbitar i handen på konditori kafferepet. Föredrar mer konditori där det är mer av enkla beställningar i flera utbud då denna gången blev färdigpressad juice med gelétårta i gul som är lätt den bästa biten någonsin. Annars kollat på livet enligt rosa som är sån beskrivning på livet själv som ung. Verkligen en film som är välkommen till verkligheten plus att jag själv drömmer dagligen om att bli artist utan att göra något åt saker.

Likes

Comments

​Fått frågor angående min flyttning då jag kommer på internat bland andra studenter under skoldagarna. Annars åka hem på lediga dagarna som jag börjar med på heltid den 29 augusti. Det är en yrkesutbildning till humanistisk behandlings pedagogikpedagogik som är att kunna hjälpa ungdomar och vuxna med olika saker som exempelvis våld. Det är mycket om att man har varit med om jobbiga saker. Själva utbildningen är på 2 år och är väldigt efterfråga i  arbetsbtanschen.  Vet inte riktigt vad jag vill men något som är inom människors påverkan.

Likes

Comments

Stjärntecknet talar om vem jag är. Det är närheten för att bli förälskad. Behöver närhet och kärlek då den sociala kompetensen så de älskar att umgås och har korta relationer oavsett om den är singel eller ej eftersom sällskap är det viktiga. Vet även att klä sig rätt är viktigt och har stora familjevärderingar. Det handlar om att finna olika värderingar i varje relation,men kan även tappa det om sitt beteende. Inte bara det utan kunskap är något som finner sig vara viktig och kan vara därför den biten gör det mycket viktig för mig. Det är läskig förklaring om sig själv,men alla har sina olika tankar men det är alltid något nytt som man upptäcker med sig själv. Det gör att min inflyttning i Väddö skrämmer mig på flera sätt att sakna för mycket hemifrån.

Likes

Comments

​Hur snygga underkläder har inte twilfit? sedan jag fick presentkort där ifrån har jag shoppatloss en del. Det har otroligt fina men även extra kostnad för märkes med mjuk kvalité som är något extra. Just nu har det en massa kampanjer som ni bör passa på. Har fått in Sara bh's och tre par spetstrosor nu när dem hela tiden tar slut och mina byglar går ur.

Likes

Comments

​Jobbar två långa heldagar utan något egen tid så fördriver med att läsa en tidning till den goda frukosten som min farmor bjuder på nu inne i stan på söder där hon bor.

Likes

Comments

Är ett stort fan när det kommer till 1900-talet's musik då Gente de Zona har gjort om mas macarena till den spanska variationen som ger lite mer ut av det nya.

En låt som innehåller allting med en härlig rytm,text och sångerska som sprider positiv dans det är känslan.

​Häftig house låt med ett djup i rösten med härliga backgrunden.

Likes

Comments