Anledningen egentligen varför familjen med morbrorn Kalle som annars bor i Tyskland hade en vistelse var för firandet för mamma som fyllde jämt i måndags. Därmed blev det en varsin god dricka på ett café som mest tidsfördriv sedan var det bokat bort på den lilla sushi restaurangen som hade sina små rätter i taget då soppan var till starten. Det var rena fina stället på youmiko som var extra lyx med stora möjligheter som är något jag starkt rekommenderar för den som tycker om just sushi var detta något speciellt än vanligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Nu när många tar sin semester så har märket hemsidan raglady en massa rea som man måste ta vara på när det har blandade märken,men michael kors är personligen min favorit som har mest den glamorösa detaljen. Tycker detaljer gör så mycket plus att de även har nu på hemsidan väldigt bra behövligheter,värt att titta på.

Likes

Comments

Sedan jag lämnade dig blev det en tomhet som jag dagligen försöker dölja för mig själv. Jag inbillar mig att du är borta för gått,men du kommer nog alltid vara speciell för mig. För något år sedan var jag helt förstörd ut av känslor som var en ren bubbla som inte gick att beskriva mer än att jag var knäpp. Gjorde saker bara för att det skulle kännas bra och försöka träffa olika som ska ersätta,men när någon väl har kommit nära dig blir det svårt. Någon som kunde se på dig och veta exakt hur du tänkte eller kände gav en trygghet dagligen om att du alltid hade den personen plus lycka. Nu är det en ren ensamhet att känna att det saknades när det kändes som bäst för ingen kan ta den platsen. Dock idag är det väl känslor som jag kan hantera men inte glömma. Jag glömmer inte det som gav mig sår,men tiden läcker sina sår och är så tacksam över att mina vänner ger peppning på olika sätt. Det sista som behövs är att ta saker förgivet och träffa någon som tar ner dig till botten utan bara vara tacksam.

Likes

Comments

​Kommit hem från en mysig resa med familjen som var en öppet härlig stad så känner mig rätt färdig där med enbart 3 dagar i Krakow. Resan gick även bra hem och kände mig nöjd. Bodde ändå centralt på hotellet venetian house aparthotell bredvid café malaga som är ett mysigt ställe,blir om resan kommer nu i efterhand på löpande band.

Likes

Comments

Riktig sommar dänga med tjejerna som har den fantastiska miljön och framförande ut av deras röster som de har kombination med. Älskar personligen låten.

Likes

Comments

Hej, hur har ni det i Sverige? Själv är det ganska så skönt att vara borta ifrån allting och ha lite kontakt via media som gör det tryggt.  Det blir en annan sak att leva i nuet i en gammal stad  som har det lite efter. Det där gamla är funnet i staden och när man har brist på tid blir det en annan sak att njuta fullt ut. Äta ute konstant sedan göra det som faller in.

Likes

Comments

Tog en lång runda i gallerian Crakowska som är känt för att ligga precis tågavstånd från flygplatsen. Det är 3 våningsplan hus så det blev små shopping med lilla systern Saga. Dem hade selfiender photobox så bjuder på dessa.

Likes

Comments

contouring kit applicerar du som på bilden ovanför. Först den bruna färger omkring pannan,och kindbenen som framhävs medan näsan förminskar du igenom en smalare pensel. Sedan tar du på rouge ovanför kindbenen och den ljusgula nedanför ögonen och ovanför ögonbrynen som ger lite mer lyster. Det är en kontur för helheten ut av basen.

glow pudret ger en otroligt fin glans som du enbart applicerar omkring ögonen och ögonbrynen samt näsan. Den produkter ger något extra som gör att hela ansiktet ser sommarfriskt ut,lyster och väldigt bra pigment som håller sig hela kvällen. Hela ansiktet blir riktigt fräscht trots solbrännan,hur snyggt blir det inte? jag älskar kombinationen ut av contouring och glow.

Likes

Comments