Efter ha gått igenom mycket om att försöka trampa mig på tårna så funkar det inte längre. Självrespekten krävs för att få en gott öga tillbaka. Det är du som avgör det själv och att åla sig igenom det gör dig inte starkare utan svagare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​När pappa var borta i torsdags gjorde resten av tjejerna i familjen mat. Det blev en ren blandning ut av varje i  vegetarisk form. Det var gott med något nytt som kan vara bra när man undviker att få i sig djur som plågas dagligen. Om inte all godhet för mat hade tagit över hade jag undvikit äta djur såpass mycket som möjligt. Det var trots allt något att testa på och göra om flera gånger fram över. Hackade grönsaker med att steka halloumi, schnitzel, falafel som man lägger till nästan som tacos fast omväxlande innehåll.

Likes

Comments

Bubbelroom är klart igång med en massa extra fina outfits av olika slag. Älskar allting som man kan bära på som är även studentklänningar i sista sekunden eller allting som behövs för olika högtider. Jag själv är helt förälskad i dessa då jag bara ser fram emot sena kvällar.

Likes

Comments

​Imponerande hur Zara Larsson börjar sjunga ihop med stor kändisar,njut av låten.

Likes

Comments

​I fredags var jag på tandläkar besök efter ha väntat i 2,5 års tid vilket var ett stort misstag. Det blev en negativ chock för mig när jag var där. Det brukar alltid se bra ut och är väldigt nöjd med tänderna som ger ett fint leende. När jag hade varit där är det några hål på gång, två hål som ska lagas och tandsten som inte försvinner. Det tar hårt på mig när det är något jag vanligt vis mår bra ut av. Nu blir det borsta ännu bättre,skaffa tandblekning, ta flortabeller och tandpetare framöver.

Likes

Comments

​Hade fullt upp under gårdagen med en massa oklara grejer som var mest irriterande så blev till att fira morsdag under denna morgonen. Gav ett kort ut av 3D med en fin text om att hon är imponerande mamma som jobbar som företagare med något hon brinner för. Sedan på det blev det en morgonfika ut av två olika kakor som rulltårta och tigerkaka med en varsin kopp kaffe. Det blev en liten slags uppvaktning av godsaker. 

Likes

Comments

Klänningen- primark/strumbyxor-lindex/skor-din sko/väskan-zalando/

Använde mitt glas vin första gången som fyller en del och sedan blev det en massa dans på krogen Pure. Det var lite bekanta ansikten som man inte har sett på ett tag så det var otroligt trevligt. Jag älskar denna känslan att gå ut med sin favorit klänning,ta på sminket och dunka musiken som får en att känna sig så otroligt bra. Sedan träffa människor som ger såpass mycket glädje. Det är så härligt när man väl går ut ha goda drinkar i handen, dansa till musiken där man får ut alla känslor och energi där man glömmer alla besvär. Det är då jag trivs på alla sätt tills männen börjar ta på en. Istället för ta kontakt med munnen blir det med händerna vilket gör en obekväm,men det låter ingen förstöra min kväll på.

Likes

Comments

Det där med att vara singel eller inte är något jag tycker kvittar. Tycker det är viktigt att kunna vara själv och även ha en partner där man kan leva sitt liv som ett äventyr. Om jag är själv som i nuläget lägger jag mer tid på vännerna när dem alltid finns där och ger mig en speciell kärlek. När jag väl träffar någon förändras jag själv som person där jag lägger min tid på den och klarar av all begränsningar,men jag vill inte se det som något jobbigt. Det är verkligen känslor som styr en och begränsa varandra är inget som jag tror på. En lång relation bygger på tillit och utrymme som man kan kontrollera och det är så viktigt som att testa sina vingar med singel livet.

Likes

Comments