Tidigare upprepningar om min rett stuva och feber som har gått över. Under min tid fann jag via en bloggare om nya kortfilm serien hashtag om en verklighetsbaserad berättelse om nätmobbning som blir till anklagelser. Det är verkligen en ungdomsfilm om social media som är spännande,men innehåller bra budskap. Annars har jag sett på bio och såg den nya American Captain med Mr M. Den var otroligt lång men hade verkligen allt som bygger på en action film som ni måste bara se,den hade ju ändå prämier i onsdags.

Under dagen idag har jag verkligen segat. Tagit en sovmorgon efter ett sent biobesök som tar på krafterna samt gjort lite ärenden. Försöker fixa inför kvällen och även framtiden samt njutit av vädret. Riktigt härligt att solen bjuder på sig under valborg. Svalkar med lite god juice med en kärleks bok i handen. Jag är inte den som läser om det inte handlar om just det ämnet tyvärr om det är frivilligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En av bloggarna som jag läser aktivt vann till månadens bloggare vid namnet Hilda Sahlgren. En vanlig tjej som skriver mycket inspirations inlägg och taggningar. Annars delar med sig ut av lite till vardags och kopplande texter som jag själv kan känna igen mig i som exempelvis panikångesten.

Likes

Comments

Vet att man kan kämpa för att komma ditt man vill. Det handlar bara om att se alla möjligheter istället för att vara negativ med alla omöjligheter. Det fruktar mig inte till något för jag har min kärlek som är de bästa tjejerna och all tacksamhet över att ha gått från en tillbaka dragen tjej som inte har några mål. Till att se en massa att leva för och det gör att när ser ovanför allt är det jag ser en stor dussin med alternativ.

Likes

Comments

​Fick hem min glossybox härom dagen och blev positivt överraskad när de har temat face on som verkligen är så bra att lägga all fokus på ansiktet samt naglarna. Gjorde därmed en testning om allting för det ger lite mer intresse om produkterna.

Benefits bronzer som är en gyllene brun färg som smälter in till huden,men har bättre smink för det så det är inget jag skulle ha valt själv. Föredrar då hellre ögonbryns gelen.

Pore strips med märket beauty formulas strimmar bort porerna på näsan som gjorde det väldigt flittigt och fastnade på huden,men den blev lite svart som ett minus. Det är svårt att undvika fotspår helt enkelt efter den. 

Uv eller led lampor krävs för Sally Hansen's nagellack med en top coat som jag är super sugen på att testa med rosa färg som tyvärr är något jag inte kommer testa. Det får bli en provomgång när jag skaffar en sådan lampa som är mer för salonger. 

Hey honey's primer är min stora favorit. Jag är alltid så torr om huden även om jag tar daglig hudvård varje morgon och kväll så blir det torrt när jag väl sminkar mig. Primern gör att jag känner mig mer att det blir mjukgörande om huden och ett skimmer som blir väldigt snyggt. 

Den sista unani ansiksmasken som känns mer som en gele över huden. Den är väldigt tunn,men gör att huden känns fräsch och får bort allt smuts vilket är behövligt när man redan har för scrub konsistens. 

Likes

Comments

​Häftig låt med en speciell samhörighets känsla samt dans. 

Likes

Comments

​Valborg börjar närma sig och det är ändå en ganska så mysig tradition att fira för välkomna våren. Då jag tycker det är alltid mysigt med att ge den känslan med lite mer vår/sommar känsla på bästa sättet. Därför jag ska fira med mina närmaste vänner som ger en massa kärlek med att bara vara med lite gott.Då klädseln är lika viktig att föra fram lite av din stil. Då tycker jag trench coat, beige och klackar är verkligen så mycket för det. Får bara hoppas på bra väder som det ser ut för en gång skull enligr värdeleksrapporten. Alla plagg finns här med 15% rabatt med koden nakd15 ​fram till sista april som är ovanför. 

Likes

Comments

​Har tänkt mycket tankar omkring bloggandet som jag gör dagligen. Det krävs mycket mer än vad man tror. Det är verkligen ett heltidsjobb. Det är inte bara att skriva en text utan det ska finnas grunden. Det kan vara en lång tanke bakom något som du verkligen har funderat på eller gått igenom. Desamma med bilder som du genomför av delar i ditt liv är det alltid en förberedelse som tar sin tid och krav. Vilket gör att tankarna går om att skapa bilder och ditt skrivande. Jag tänker på det varje gång som jag ska fylla på mina inlägg och det är ganska så ytligt. Vem vill se halvtaskiga bilder? Inläggen är minst lika viktigt att ha regelbundet för att alltid ha något att läsa som en uppdaterad bok,men kreativitet samt kvalitén är den viktigaste innebörden som ger fina bilder. Det blir alltså så mycket yta om att livet ska se ut som en dans på rosor och vi blir så påverkade ut av varandra hur man ser ut. Det handlar om trender,hur man ska se ut samt vara en förebild och ifall man sticks ut har det setts som något dåligt medan vi borde peppa varandra. Det är inte bara en blogg utan mestadels som vilket social media som helst. Vi är därmed bara människor och borde vara glada över att så många gör detta. Därför jag ser det som ett jobb plus mycket mer. Jag är tacksam för att fler börjar följa mig och ge såpass finna ord,men det är inte alltid den positiva vägen hela tiden. 

Likes

Comments

Haft besök av mostern som socialiserat sig lite grann i familjen med en kopp te,budapestrulle som är favoriten samt kaka. Rätt skönt att snacka av sig lite,känner en brist på det för tillfället men känner nog av att låta livet rulla på trots att huvudvärken bråkar med mig. 

Likes

Comments