Kickade igång med grupp addition,hoppas det blir klara svar för den närmaste tiden,kände mig för en gång skull väldigt positiv. Sedan blev det lunch på friday med Sara som nu har skaffat värmelampor utomhus som var otroligt mysigt med en chees burger på tallriken. Annars gått en runda runt staden som är otroligt mysigt.

Fann mig den väntade toppen att hitta här för rea 179kr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kappan - primark/ tröjan - gina tricot/ toppen- h&m/ byxorna-lindex/ skorna- din sko/

Känner att kappan stormtrivs jag med och samma med byxorna som gör mig riktigt bekväm i under halva dagen i stadens äventyr som jag skriver om senare. Tyvärr var det dock lite grått trist väder med sådana bilder som påverkade totalt.

Likes

Comments

​I långfredags blev det restaurang på Grappan som är min favorit. Har ätit ovanligt mycket pizza denna månaden,men måste säga att det stället slår nog bland alla vanliga ställen. Där har de blandning av olika drinkar och extra god pizza som är lite dyrare,men så värt för kvaitén. Det blev oxe med sås som gör såpass mycket och mamma mia med en massa ingridienser på , ångrar inte en sekund att jag har varit där i Karlaplan. 

Likes

Comments

När jag bloggar har jag tänkt på att svenska språket är inte speciellt stort. Är det någon läsare från ett annat land som gärna skulle vilja att jag översätter till engelska? vore kul att höra lite ifrån läsare om önskemål, vart ni kommer ifrån så att jag kan utveckla till det bättre.

Likes

Comments

Älskar sådan svensk musik som spelas in med text och videon.

Likes

Comments

​Allt smink här

Fick hem lite nätshopping för någon vecka sedan ut av Hanna Lindberg med märket sweed som hon själv har designat. Inte många lösögonfransar,men det ser riktigt naturlga ut trots att mitt tålamod att sätta på dem tar slut blev det väldigt fint och limmet sitter som ett berg vilket är det viktigaste för att ge en hålbarhet. Dessutom mascaran loreal paris false lash winges är ett måste dagligen för att få tag på fransarna med en fin volym, bra och nytt för ögonsminkning.

Likes

Comments

​Lev din dröm som det inte finns någon morgon dag igenom det du älskar och där säger bilden allt ifrån min sida.

Likes

Comments

​Fixade fin frukost på sängen för farsan som fyllt åt med en ursöt blomma som finns på marknaden i Huddinge Centrum,alla sorters så fann mig den sötaste som fanns och blev då lite förälskad i den faktiskt. Sedan blev det sol med musik i öronen när det var riktigt vår väder. Sedan sushi som middag och tjuvkikning på ex on the beach som är andra säsongen för svenska som jag själv hade tänkt söka mest för kul. Den dokusåpan kommer nog bjuda på alla slags känslor som hade känt mig passad där med skämt och sido.

Likes

Comments