​Har lagt bloggen lite åt sidan när huvudet har sprängs ut av trötthet och stress som gjorde att slappna av i stan var det bästa ifrån alla måsten. Skippa jobbet och åka till stan. Gick lite runt och tog en fika med Fatima och hennes dotter Nayeli där man får lite barnlängtan i det sällskapet då vi satt på fiket Coppola. Jag tog en söt smoothie och marängpaj bomb.Sedan blev det restaurang på Pong ett thaimat ställe med några vänner där det blev kyckling med cashewnötter och fick provsmaka lite på desserten. En av de bättre buffeér än andra ställen.Mat är ju en stor del ut av livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Prenenumera - här

Fick februari's glossybox som är ren kärleks tema med namnet dream up. Gliss bb cream som ger bra effekter för håret som inte är speciellt dyr,men väldigt bra märke. Massage glis samt kärleksbrev där man kan välja lite förslag hos rfsu som massage 20min,tandkräm för vitare tänder som funkar att få bort gula toner. Annars fokus på ögonen igenom en enkel mascara som är lite för liten,men ger volym för ögonfransarna och en ögonbryn gel som formar ögonbrynen. Allt bra för skönheten helt enkelt.

Likes

Comments

Livsstil bloggaren Rebecca Edenström som kommer delta i tv under hela våren är en bloggare på 20 år i Stockholm. Hon äger ett eget företag där hon gör naglar där jag själv har varit och är en super trevlig tjej. I bloggen är det om livet som egen företagare, bartender och jobbar för tense och pluggar även på distans. Det är alltså fyllt ut av att ha massa bollar i luften, älska nattlivet,kläder,smink och dela med sig ut av egna tankar som är riktigt bra skrivet. Känner mig ganska så igen där vilket är kul att läsa om någon annan.

Tonje som var med i ex on the beach och äger sin blogg med namnet misshagen hos finest. En inspirerande kvinna som bjuder på en massa smink videos. Hon är extremt duktig som brinner för det till max. 

Likes

Comments

Helt galet,men sant så tog jag årets ute picknick med lite godsaker ut av bakelser, smoothie med blandning ut av lite frukter och loka. Satt där och njöt ut av solen som lyste på oss och hade lite hemligheter att skratta åt. Sedan gick vi ut på is vilket var läskigt och lite skrämmande efteråt med en varningsskylt för att det är tunn is,men som tur var det ingen fara men riktigt kyligt att det blev te och kladdkaka på hemgång. 

Avslutade kvällen med att fixa sig lite hemma och festade på Colosseum med lite drinkar bland olika människor och blandad musik mellan house och slager. 

Likes

Comments

​London är en resa att kolla tillbaka på där jag gjorde saker från morgon till kväll. Där jag verkligen tog vara på varje sekund med nyheter. Tänk vad alla länder kan skilja sig från varandra när det kommer till princip allting. Känner att det är lärorikt och inte bara stora upplevelser. Målet är att flytta utomlands en dag vara borta ett år där det blir något helt annat. Det är tråkigt med sitt vanliga och ha olika överraskningar för varje dag med ett annat språk för alla är människor på sitt sätt som är det vanliga för en själv. 

Likes

Comments

​Toppen - vero moda/ Jenasen-jc/Stövlarna-secondhand butik/Halsbandet-Urochpenn/armbandet-nelly/

​Hur  härligt är det inte med att solen skiner? Känner ljuset,ser klar mark och värme min första dag på några månader som gör mig lycklig inombords. Passade på i lagom tid att ta på mig kappan som är lagom för nuet och lite enklare klädseln med små detaljer som guld smycken,öppen rygg och slitna jeans. Drar nu ut till en sjö. Hoppas ni får en mysig dag.

Likes

Comments

​En bortglömd låt som är betydelsefull där jag känner igen mig som en tidigare låt. Budskapen är att kunna vara på botten för att uppnå toppen som nog är livets gång att uppskatta det positiva med livet. Jag totalt älskar att lyssna på denna dänga.

Likes

Comments

Bilderna säger mer än tusen ord vart inspirationen kommer ifrån. Fredag kvällen startas med att sova lite halvt efter jobbet och nu ta ett glas på söder,äntligen för helg att bara vara.

Likes

Comments