Hade en liten lyxig söndag när jag trots allt var ute igår på Göta källaren som blir sega dagar med dygns rytmen,men det blev sushi på esa resturang med min killkompis som var lite annorlunda än vanligt, Tar alltid den vanliga sushin,men detta ställe var mer kryddigt och starkt på ett positivt sätt och testade efteråt biljard. Kul med någonting som man aldrig gör trots att tekniken inte är den bästa krävs det övning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dra sig i sängen när huvudvärk är på hög varv och prata i telefon är den bästa morgonen. Ta sin tid och bara sega med att välja dagens klädsel och nagellack med en kopp choklad och tidning i handen. Känner att det är den bästa morgonen på länge, hoppas ¨på en bra söndag.

Likes

Comments

Har haft en tufft uppväxt där jag har gått igenom mycket påhopp,mobbning i skolan och även på nätet vilket har tagit hårt på min självkänsla och även lärare som inte ville hjälpa mig när jag inte trivdes och hade svårigheter,men som vuxen är det en stor förändring.Det är det jobbiga som får mig att förstå mer empati och inte ta allting förgivet. Jag har själv varit där när man är ensam och känner bara sig hatad av omgivningen,men samtidigt är det svårt att förstå när någon vill en väl numera. Jag tror inte på sådant snack att försöka komma mig nära längre utom de jag känner till hundra procent för när hjärtat är krossat i bitar blir det som ett fängelse. Du vill inte chansa igen på att bryta ihop igen. Jag själv vill inte uppleva sorgen igen,aldrig mer jag vill känna trygghet utan oro och ångest. 

Likes

Comments

Köpt in lite inför kvällen och även för smycken förrådet har det blivit lite nytt. Kommer visa mitt köp lite senare,men skönt att rensa bort det som inte används. Du kan finna dig på webbsidan förvara där det har all förvaring att tänka sig med väldigt bra priser. Det förminskar att tappa bort och ha mer koll,älskar det när jag själv är slarvmajan som tappar regelbundet och köper billigt på grund av den saken vilket är riktigt trist. Dock är smycken väldigt fint som detaljer och accessoarer.

Likes

Comments

​Var ute på äventyr denna fredagen kvällen. Började med att ta en fika på café60 som är ett av de mysigaste ställena där jag tog en smoothie som vitaminsbomb och delade på en kanelbulle. Sedan fortsatte vi rulla mot Svea's bowlinghall sista minuten med en massa fina inredningar och avslutade på bio med filmen the 5th wave. Det är en film om Cassie som handlar om överlevnad via vågor då barn möter på luriga främlingar som de inser sanningen i slutendan. Den var riktigt bra som ni bara måste se när det var en massa händelser från start till slutet.

Likes

Comments

​Bara jobbat hela veckan som trött och sliten så kände för att göra en contouring som jag börjar lära mig allt mer om och makeup store's läppstift med färgen cherry pie som är favorit produkten just nu. Den gör mig färgstark med ett vitare leende. Nu blir det bio time,hoppas på en bra fredag.

Likes

Comments

Olika sorters röster.

​Roomie som är en grym youtubare som sjunger i olika röster och skapar musik med saker som låter blir en slags musik backgrund samt lite annat. Han är unik på det han gör som ingen annan av det jag har sett tidigare,ni borde premenumera om du trycker på han's namn. 

Likes

Comments

​Det där med alla hjärtans dag presenter är inte det lättaste,men att ge någonting personligt är det finaste. Har själv varit lite mer kärleksfull och generös i någon som man tycker om. Det kan vara blombukett bud och bjuda på två eller tre rätters middag på en fin restaurang, ge massage hemma,gå ut på bio eller kanske skriva en text? tänk till på vad din partner tycker om. Det kan vara något som ni brukar göra,men fixa det extremt eller sjunga en sång. Vara personlig och ta det från hjärtat är vad det finaste som man kan ge någon.

Likes

Comments