​Vaknar upp kroppen med musik som jag gör varje morgon,men den nya singeln wrong får jag inge grepp om lite märklig eller vad säger ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gick min andra gång runt om Mall of scandivania med Sara denna gången. Började först med scampi på Vapiano som lunch och det är så standard under vardagarna men det får nog bli flera olika ställen att käka ute på framöver. Sedan gick runt bland en massa då jag fann mig jeans från gina tricot som är helt underbara ut av slitiga detaljer och real techniques borstar som återkommer med recention.

Likes

Comments

Pälsjacka med byxdress och röda läppar som du kan finna plaggen här.

​Alla tre outfits kan du hitta hos bikbok för 50% rabatt och det är lite inspiration för hur det kan se ut ifall du inte vill gå runt i klänning kan byxdress,kjol,byxor eller two pieces vara någoting att fixa sista minuten inför nyårsafton. Även något att använda sig ur garderoben flera gånger.

Likes

Comments

Kursen här för 599

Var i hösts på kursen makeup och färganalys hos upplevelser som har även annat att bjuda på som är lite extra och det var något som jag fick i 21 års present. När jag kom ditt var det en expert som gick igenom hela ansiktet och hur den minsta detaljen kan påverkar den sminkningen. Det kan vara att varje detalj kan göra otroligt mycket om hur du framhäver dig själv och det gäller att skapa den du vill vara samt få tips på hur man gör på bästa sätt.

Sedan få en varsin sminkning efteråt av varje individuell rådgivare som går på en sådan makeup artist kurs själva som skrev ner produkter och färger som passar en på papper. Det är alltså alla produkter som ni ser ovanför plus resultatet som blev väldigt naturligt och lite av det extra,men riktigt bra pigment för varje vara som håller i sig. Du kan hitta allting på mist.se som har Mist Stockholm som något eget företag/märkte . Dessutom hela sminkpaketet får du för 3 000kr/st så det är värt för hela ansiktet till grunden och lite mer.

Avslutade även med något mer som var inom mode och det är vad du är för slags årstid vilket betyder vad du har för hudtyp att matcha med för färg på dina plagg och måste säga att jag inte har lärt mig såpass mycket på kort tid så det är värt för dig som är intresserad inom smink området. 

Likes

Comments

Många blir depprimerade under vinterns tid men försök ändå ta vara på den långa tiden. Åka pulka,gå omkring bland den fina snön som ljusar upp igenom vackra bilder och sålänge snön är här. Det kan vara som vackrast och mysa till det med tända ljus i mörkret och sköna plagg samt varma drycker. Fast det bästa av allt högtider då varför inte lyx till det? Handlar mest om att ta vara och njuta av det positiva och det är vinter ett bra tag till framöver.

Likes

Comments

Kickade igång veckan på ett riktigt mysigt sätt. Låg hemma och tog igen all sömn ifrån helgen och sedan åkte vidare till vännen Linnéa som har sin kille på besök och Nicole kom också. Vi startade med att laga mat tillsammans så otroligt mysigt och gott att göra potatismos, kyckling och bearnesås för första gången i köket. Sedan efterrätt smält choklad och lägga in i frysen med formar som var i tre olika smaker och köra lite olika sanningar och konka. Fick ha bindel för ögonen och smaka fem olika saker att gissa sig fram som var en rolig grej och ibland kan man vara väldigt barnsliga ihop men länge leva ung. Det bästa av allt var kusinens nya present när han  kom senare och han fick en ny manikini som var otroligt sexig,skämt och sido och vi andra fick lite mer serieösa julklappar.

Likes

Comments

koftan-vero moda/ toppen- gina tricot/jeansen-jc/ väskan- river island/ klockan och halsbandet-urochpenn/ halsbandet-nelly/

​Inte det härligaste att frysa under fotot pågick och barnskrik som stör så hoppas på bättre bilder framöver,vill visa mer ut av min klädsel. Tycker mörka jeans med hål i är så trendigt och snyggt till guld smycken och basplagg till snön som är kommen så får se till att fota mer ut av det.

Likes

Comments

Har fått en förfrågan om min politiska åsikt som sist blev en stor discussion sist och en massa misstolkningar så hoppas det blir rätt denna gången. När det kommer till invandrare tycker jag bra med en blandad kultur och skapa ett land tillsammans medan samtidigt tycker jag vi behöver ge begränsning. Det behöver gränser för att alla som redan har sitt jobb och verkligen sliter för det att få chansen till att flytta. Det börjar bli allt svårare att få lägenhet i ung ålder som med jobb och då är det mer chanser för värre antal. Tycker begränsning och att försöka bidra fixa något med att börja plugga vore något. Det kanske inte är lätt,men det blir svårare att hjälpa alla andra som lever på bidrag medan andra kämpar otroligt mycket så vill att vi i Sverige ska kämpa till oss våra egna pengar för att göra det bättre. För det är nog körkort,och utbildning som påverkar ditt liv där du kan få det du behöver och där efter tycker jag de inte ska öka mer skatt för att man tjänar mer. Ju mer utbildning desto bättre lön som varje individ förtjänar och mer ledighet för att många ska orka och inte höja på skatten. Det finns även fler som inte har orken med heltid så behöver de hjälp ifall någonting sätter hinder behövs stöd. Dessutom de som inte mår bra och påverkar omgivningen behöver framför allt stöd och vård för att höja tryggheten och ju snällare man är med straff desto mindre konsekvenser och ökad risk till kriminalitet och drogmissbruk. Tror helt enkelt på strängare med att släppa in svenska medborgarskap, se till att människor får jobb,minska lägenhets priser och ge strängare straff.

Likes

Comments