Pannkakan innehåller:

2 1/2 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2msk socker

2 1/2 dl mjölk

2 msk smör

1 ägg

Åt i lördags amerikanska pannkaker som är extra tjocka och är passande till vilken måltid som helst beroende på pålägg kan det bli väldigt enkelt och öven smakfyllt.När du gör den börjar du med att vispa ner mjöl och torra ingredienser i mjölken då ska ägget vispas ner. Stek sedan på graden 6 och värm upp spisen samt ta smör under för varje pannkaka. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jacka,vantar oxh mössa- primark/ toppen och koftan- gina tricot/ byxor-lindex/ skorna-din sko/ halsbandet- ur och penn/

Hur snyggt blir det inte med leopard linnet? Känner att mönstret för dram med det svarta och mina nya beiga mössa med vantarna. Har inskaffat och haft dagligen som jag inte har visat än. 

Likes

Comments

Var och såg sista James Bond filmen Spectre i helgen. Har själv inte sett det tidigare filmerna,men det blev spontant och visa scener är det ifrån en forsättning av tidigare händelser som gjorde att jag tappade fattningen. Samtidigt som den var otroligt spännande blir visa delar för långa vilket gör att det blir tråkigt som de lyckades med så om den var kortare variant hade den varit toppen. Det var flirt,perfekt backgrunds musik till spänningen och en massa action i klass med ett oväntat slut. Den var 3 stjärnor av 5.

Likes

Comments

​Jag tror på att nedgångar får en individ att bli starkare i sig själv när man väl ser resultat att lyckas och att hjälpa andra om du är ormen som går undan är du egot som inte lär dig av misstag om hur saker kan gå fel. Det är tack vare alla misstag man lär sig att växa och det tycker jag vi alla behöver se ifrån oss själva att man växer som person för varje dag och lär sig något nytt. 

Likes

Comments

Tänkte att jag gör det lite extra med min söndag. Först gå på tio års jubileum teater som var en revy för barnen jag praktiserade hos mitt sista år i gymnasiet där jag tack vare min handledare Gunilla  har jag jobb idag och hon själv angegerade teatern. Det var en ren blandning ut av framträdande allt från sång till modevisning. Sedan kände jag för att fixa det mysigt hemma när det är första advent så jag tog fram årets julklapp handling som jag har köpt än så länge och la framför min dörr. Annars pyntade lite smått och det kommer bli ett antal sådana jul peppningar i december månad.

Likes

Comments

​Hade en ren blandad lördag kväll. Åkte ända till Kungsängen som är andra sidan änden från min sida för att träffa vännen Fatima och Eddies  familj där vi åt lite latino mat ut av grönsaker, fläsk och bönor med ris samt tårta som efterrätt. Annars lyssnade vi på musik bland tända ljus,drack drinkar då tre apor är så gott vin som jag annars inte faller mig i smaken och var lite barn för deras dotter Naye som är så otroligt söt och Fatimas mamma var på besök som annars inte bor här. Avslutade kvällen på en bar som hade ett litet dansgolv i centrumet som vi stannade till stängning.

Likes

Comments

​Inte bara produkter för att det ska bli lyckad sminkning utan kör även på minst lika bra material. Främst noppa ögonbrynen med att värma upp ögonbrynen sedan ta en bra pincett som har ett skaft så man gräper tag i hårstråna. För ögonbrynen gör såpass mycket för hela ansiktet som kan vara att det är neråt format blir ansiktet rätt så nervänt och lite deppigt,men det är tvärtom ifall du har dem uppåt. När det kommer till att lägga på ögonskugga kan tejp göra att det blir markerat speciellt med mörka färger och rätt borstar ger fin applicering i helheten. 

Likes

Comments

​Har själv varit den sämsta på att vara aktiv denna månaden ut av olika skäl och försöker få ihop det med jobbet. Har svårt med planering och struktur i det hela vilket påverkas otroligt mycket när det krävs en backtanke för varje inlägg jag gör,men har lite tips på hur man kommer igång finns. Främst av allt skriva tidsinlägg om du har någon eller några dagar du inte är tillgänglig vid datorn skriver du ner när inlägget ska publicera. Annars om du bara har tid att göra ett inlägg i taget kan du planera vad du ska skriva för dagen om du vet vad du ska göra och bestäm dig för hur aktiv du är det kan hjälpa dig på traven. För att bestämma vad du vill med bloggen och skriva kan du skriva ner allting på papper. Det finns en hel blandning ut av det och det som gör det mest intressant är att visa vem man är och för mig är det som bäst att förmedla just unika dig. Jag själv skriver om mitt liv som ung vuxen, mina egna tankar och peppningar från ett jobbigt förlfutet ifrån min mobbning i skolan samt nätet, och leva med panikångest som jag har kommit ifrån. Vill uppmuntra där att allting går om man vill och vet hur vilket gör mig till den jag är. Alla vill uppnå något vilket jag hoppas ni ser. 

Likes

Comments