Det finns två sidor som ger en massa erbjudanden när det inte sålts finns det en massa fint och det kan även märken från members och campadre som funkar på liknande sätt och det är så värt att vara medlem. Du får mail om det som gäller att du hänger med regelbundet på det som bjuds  och det är stora rabatter i sig också. Vem vill inte spara pengar under tiden man shoppar? det är ett smidigt sätt att lösa det på. 

Likes

Comments

Här är alla horoshop 

Fick för mig att kolla upp stjärntecknet som jag tror starkt på. Själv är jag född som våg och många gånger överväger jag mellan det som ger mig konsekvenser eller gynnar mig i längden som blir en våg instruktion. För denna dagen är det sista oktober som dina administrativa och sociala färdigheter ovanligt framhävs. Du måste använda detta för att ta kontroll över saker och ting. Även i ditt privatliv kommer ditt positiva förhållningssätt ge dig många fördelar med att både ge och ta kärlek. Det är mitt tankesätt många gånger vilket skrämmer mig som gör att jag läser av det jag tror på och känner igen,hoppas därmed att ni får en bra helg som bjuder på kärlek till nära och kära.Likes

Comments

Lunchade på resturangen Mongolian barbegue med mina väninnor som serverade asiatisk och sushi buffé som jag utnuttjade till fullo med en enkel dessert som kaffe och små chokladkakebitar. Det var finare än andra ställen och starkare mat men laxsushi tog priset. Sedan köpte jag halloweendräkt inför imorgon och gjorde ett stort misstag att gå till buttericks såpass sent att jag tog det första bästa jag kunde tänka mig när stressade ökade inombords bland den stora folkmässan. Kändes bättre att dra sig där ifrån och få praktiska saker inför resan istället ut av min släkting och få en massa goda råd att ta till sig som gör mig mer taggad nu. 

Likes

Comments

​skorna-din sko/ toppen och tröjan-gina tricot/halsbandet-urochpenn/

Resten går inte att få tag på längre tyvärr eftersom det inte är ifrån landet,men fick ihop en blandad outfits mix. Nu blir det emot stan och göra en massa nödvändigheter. 

Likes

Comments

Nu när det är halloween dags är det även mysigt med lite mys och bra skräckfilmer som jag inte har sett speciellt många ut av,men har mina topp fem lista som bjuder på äkta känslor och spänning på helt olika sätt. 

Likes

Comments

När jag har tänkt min senaste nyårsafton som jag firade med vännerna efter tre års tid har jag uppskattat det mer,men det lär bli något extra med de närmaste eller kanske utomlands bland palmerna och hummer i år. Det är lite ångest över hur tiden går såpass snabbt och redan nu har det kommit helt nya klänningar här som är lite extra. Det är även jättefint att ha vanliga utgångar på fina ställen och så vacker kvinna som gjorde mig otroligt taggad redan nu som du finner nyheterna här

Likes

Comments

​Bland det värsta jag vet med det kalla halvåret är förkylningen som drabbar mig otroligt mycket och har nog mer besvär än väldigt många andra varje år.Den här veckan precis börjat mitt besvär,men har precis kommit på gränsen att bli sjuk. Förkylningen gör mig tokig att sitta hemma på att jag har testat mig fram vad som gör det bättre mer än varma kläder är koden citron som ger bra vitaminer och desamma med ingefära som drar ner på det väldigt fort. Dessutom är konsten också att ha kokat vatten i en stor skål där jag lutar huvudet ovanför med en handduk över som tömmer ut allt i näsan och gör att jag kan andas betydligt bättre. Det är min medicin och dessutom att leva på en bra hälsa.

Likes

Comments