5 nya insikter jag har fått öppna mig för

En vecka som jag har både hunnit med massor, men också haft tankar jag har burit på. Flera saker jag har kommit fram till och vill ta upp.

* Dagsfester är för underskattat. Få drinkar, musik och strålande sol på dagstid plus att slippa förstörda dagen efter igenom att bli sliten är ännu större plus. För lite prat om detta att bara fixa ihop ett gäng vid något härligt ställa flera dagar när solen stiger fram och vi är lediga.

* Jag borde lita mer på mig själv vilket jag inte gör känslomässigt eller i i reaktioner. Då när jag känner en slags känsla är den väldigt stark så det är på något sätt som jag behöver min bekräftelse att det är okej. Tack vare två vänner som förstår mig och ställt upp är jag bara så tacksam över att träna på att lita på mig själv.

* Orden behöver göra och måste göra är helt två olika saker. Jag känner att behöver är något som är viktigt för en medan måste är mer laddad påtvingat ord. Vilket jag försöker dagligen använda ordet behöver för att det är mest för min skull och ingen annans.

* När vår och sommaren är här är det verkligen viktigt att ta vara på värmen för mig, men inser att jag aldrig blir nöjd för något år som är. Oavsett om jag har varit utomlands, haft semester och åkt på dagsutflykter är det alltid något som är missat.

* Verkligen testat nu att komma igång med saker i lugn och ro i god tid, det har verkligen gett resultat. Jag har hunnit med mer än någonsin tack vare allt uppskrivet.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker det är väldigt bra punkter du kommit till insikt för, heja dig! Det är verkligen att utveckla sig själv som person <3
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Så fina insikter du skriver ner fina du! Hoppas du har en bra tisdag ❤️❤️
nouw.com/hilma
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja verkligen, men tack. Hoppas du får en bra resterande vecka!🙂💞
nouw.com/sarahlinnsliv
happyM
happyM,
Åh jag älskar dagsfester hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Det förstår jag då är vi två😍
nouw.com/sarahlinnsliv