25 års upplevelse i efterskotts present

Söndagen för en vecka sedan idag var jag iväg med min bästavän Linnéa som fick en dag i Fjädarholmarna som present Det var något som hon fick i efterskott en månad senare i 25 års present då vi inte har upplevts speciellt mycket speciellt i sommar ihop, men detta fick bli något.

Utsikten från båten när vi åkte från Strandvägen till Fjädarholmarna på drygt 30 minuter en mindre med lite mer fart och ljud. Något mer i smaken än de större båtarna.

Ön kartan, finns caféer/restauranger, hantverk och enormt fina klippor där du kan bada vid varmare väder.

Hur fin är inte Linnéa framför kameran? hon är som gjord att vara framför kameran när hon bara njuter av tillvaron. Då vi hade djupa samtal och jag fixade filt, med godsaker som läsk, bönbollar ny nyhet för veganer och flygande tefat i blandade färger. Vi kände hur det blåste i vinden medan solen sken. Sommaren börjar verkligen ta sitt slut vilket känns väldigt sorgligt med tanken på hur kort den kändes.

Miljön vid klipporna, hur fint? vi fastnade där mestadels ut av tiden som vi var på ön i fyra timmar. Båten går ditt och tillbaka en gång i timmen vilket är väldigt skönt.

Jag under dagen, vi hade lite olika känsla för kläder anpassat till vädret. Då jag är lätt kall ut av mig medan hon är rena motsatsen.

Byta plats som är vid sidan ut av restaurangen, men väldigt fåtal besökare då det är en sommarö för varje år. Mer livat förra året där jag firade en vännina på samma plats tidigare.

Linnéa och jag, 12 årig vänskap. Vi har verkligen växt ihop men blivit mer starkare individer.Då vi är lika, men också väldigt olika som personer.

Resterande dle ut av ön som vi bara gick förbi, blev sugen på uteservering till nästa besök.

Står i båten, känner vinden i håret och älskar att se Grönan på avstånd.


Likes