Önskar jag såg ut som Michaela Forni

Vardag

Fy tusan vilken dag detta har varit. Eller alltså, den har varit rätt bra egentligen, det är bara det att jag har varit så fruktansvärt, äckligt, hiskeligt trött eftersom jag gick upp 05:20 imorse. Tjugo över fem! Som sagt, fy tusan. Remember the good old days när jag hade som regel att inte gå upp innan sex. Började jag jobba 06:30 ställde jag klockan på 05:55. Nu för tiden går jag upp innan sex relativt ofta. Och jag tycker inte om det.
Anyways. Jag gick upp tidigt och duschade och åt frukost och sedan åkte jag till skolan och hade en föreläsning. Den slutade 10:00. Då åkte jag hem, sorterade tvätt och tvättade. Jag lagade mat, slog in mammas presenter, bytte lakan, vek och lade undan tvätt, diskade, gjorde rawfoodbollar och packade klart. Sedan kände jag hur trött jag var. Så trött att jag har lite ont i huvudet och nästan ville gråta en skvätt. Undrar om jag inte har lite pms också, för det känns som jag har varit extra känslig och folk är ovanligt störiga. Heh.

Inatt får Maria sova själv i den nybäddade sängen.
När jag gick till tåget njöt jag av solen och hur grönt det börjar bli ute. Jag mötte en tjej som jag tror var i övre tonåren och hon var klädd i något som Michaela Forni kunde haft på sig. Vida vita kostymbyxor och någon härlig topp i pastellfärg. På perrongen stod ett gäng tonårstjejer. De såg ungefär lika fräscha ut de också. Jag vill också se sådär snygg och fräsch ut. Jag skrev det till en kompis och insåg att jag inte längre tillhör gruppen ”tonårstjej”. Åldersnoja. När blev jag så gammal?
Nu sitter jag på tåget upp till Åmål. Ylva och hennes pojkvän åkte upp redan i eftermiddags. Min tanke var att jag skulle ha pluggat lite, men i och med att jag är så trött får det nog bli en tupplur istället...

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229