Måndag

Mat, Nytt, Vardag

Mamma är hemma, jag och Ylva är kvar i lägenheten. Ensamma. Med mitt nya soffbord! (Det är inte ihopsatt, så ni får se det tidigast imorgon. Jag vill köpa marmortejp innan jag sätter ihop det.) Det blev alltså ett besök på ikea innan mamma åkte hem. Vi hittade, förutom soffbordet, bland annat nya glas. Jag har lyckats ha sönder "några", så det började bli dags att köpa nya. Jag fick även med mig en äggdelare och en matlåda i glas (för det är inte bra att värma plast).

Innan vi åkte till ikea var vi på Ylvas nya (och min gamla) skola. Hon fick träffa sina nya studiehandledare, titta runt lite på skolan och så. Det var så kul att se min fina gamla skola och hälsa på några av de lärare jag hade när jag gick där. När vi var klara där gick vi till biblioteket och jag fick med mig en bok som jag ska läsa för kursen jag ska läsa nu under våren. Den var inte alls tjock (kanske 150 sidor ungefär) så det känns bra.

Vet ni vad vi gjorde innan mötet på skolan, biblioteket och ikea då? Vi åt lunch! Inte vilken lunch som helst... Jag åt kebabtallrik! För första gången sedan... Maj 2011! Eller... Okej, det var inte kebab. Det var oumph!, men jag tycker att det räknas.

Nu sitter jag och Ylva och ser på tv. Vi ska fixa lite "fruktsallad" (jordgubbar och vindruvor) och sedan ska jag snart gå och lägga mig. Jag börjar 7:30 imorgon...

Hoppas ni haft en bra måndag! Vi hörs imorgon.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229