Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Port de Pollença.

Likes

Comments

Här har det stått väldigt still ett tag, men fick lust att uppdatera nu när jag snart drar till Mallis. Tycker det är så kul att redigera bilder och ha nånstans att lägga upp dom så för att inte överlasta instagram får de komma upp här istället :-)

Sen vi sågs sist har jag hängt på Västkusten, som ni ser på bilden, åkt fyrhjuling i Norrland och jobbat på dagis, men nog om det - hoppas ni vill hänga med här! Puss

Likes

Comments

Igår spelade Hov1 på Gröna Lund, och även om jag inte lyssnar jättemycket på dem så blev det kul, jag hade faktiskt pluggat in deras nya låtar ;-) Mindre roligt var dock att jag och några kompisar som kom dit tidigt satte oss vid scenen för att "ta en plats" och efter två timmar börjar alla ställa sig upp och springa närmare scenen så vi var då tvungna att göra likadant för att inte bli nedtrampade. Då var det fortfarande över två timmar kvar och vi stog intryckta i folkhavet utan att ha ätit middag, gått på toa etc. Vi gav upp rätt snabbt och lämnade platserna, så vi kom inte längst fram under konserten som vi hade velat.. Lite trist, men det kommer ju fler konserter (Veronica Maggio & Zara Larsson!!)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har verkligen fastnat för trenden med mesh - ett material som är i princip genomskinligt, som ni ser ovan, och spets. Så antingen en blus eller body blandat spets och mesh (de översta) eller en tröja helt i mesh, som den understa, där man gärna har en bralette i spets under. Tänk er sedan detta till ett par höga jeans eller kostymbyxor. Grymt snyggt, eller hur?


Själv äger jag endast den översta vänstra (som är extremt mycket snyggare i verkligheten!) men är sugen på att införskaffa de andra ocksåå.

Ni hitta dem i alla fall här: (adlinks)

övre höger

övre vänster

undre

Likes

Comments

Mat

Crêperie & Logi Åre

Dagens middag fick bli på creperiet i Åre by, vilket blev väldigt överraskande. Jag hade lite förutfattade meningar om att äta crêpes till middag, men jag blev sjukt mätt på min crêpe med bacon, kyckling, fetaost, tomat, ruccola, vitlök, créme fraîche och emmentalost. Smakade även min syrras crêpe med honung, chèvre, mandel, mmmm. Till efterrätt delade vi på en kardemumma-crêpe som även den var himmelsk, rekommenderar att ni äter här om ni har vägarna förbi. Ytterligare ett + var att toaletten var svarta väggar fyllda med citat, ;-) PUSS

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa Frida 17 år, grattis tjejen! En liten rolig sak om mig och Frida är att vi blev vänner när vi gick i samma gympagrupp typ 2006, men sen tappade vi kontakten när hon bytte grupp några år senare. Sommaren 2015 träffades vi på Stadium Sports Camps och har vart vänner sen dess igen, den ni!
Bilderna är från i söndags (naturligtvis) eftersom jag just nu inte är i Stockholm :-(

Likes

Comments

Efter 45 minuters förseningar rullar äntligen tåget mot Åre! Jag håller nästan på att somna i skrivande stund då jag gick upp 6 imorse, vilket min kropp inte är så van med. Just nu lyssnar jag på musik och bläddrar i Veckorevyn, men har laddat ner några avsnitt av serien 13 reasons why som tydligen ska vara jättebra. Hoppas att det stämmer för jag ska sitta här i 6 h så behöver lite tidsfördriv! Ska hålla er uppdaterade, PUSS

Likes

Comments