​Idag ska jag åka Cinderellakryssningen! Haha har typ bara åkt Galaxykryssningarna de senaste åren, sist jag åkte Cinderella var när jag var väldigt liten! Men älskar att Cinderellla åker 18 och är tillbaks 15:15, Galaxy måste man dega heeela dan för att bara vänta på att man kommer tillbaks. 

Måste hitta på någon outfit inför ikväll. Dagens ilandsproblem...😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I samarbete med ​JFR.SE så får ni 20% rabatt med Carlsten20 på allt förutom rea. Passa på!!

Likes

Comments

Måste verkligen rekommendera CHLOES HAIR: Det är det håret jag använt mig av sen typ isch ett år tillbaka. Det började med att de frågade mig om jag var intresserad utav ett samarbete. Efter det var jag stuck. Tycker deras hårkvalité är lite bättre än alla andras, och så säger jag bara inte, utan det är verkligen så!! 💋

Med SARAH15% får du 15% på löshår. Vem vill inte ha rabatt på löshår som är lite pricy annars liksom? De som testar Chloes kommer inte ångra sig. 

Ha det bäst hörrni, thank me later! 😍

Likes

Comments

Sitter nu med en BIG kopp med te. Åkt på smällen med förkylnind och feber. That aint stopping me tho. Jag kämpar på! så tur att jag varit ledig från tisdags resten av veckan så jag bara kunnat ta det lugnt. ❤ Ska lägga mig i tid dock (så ser jag att klockan är snart halv 12..) så fort jag druckit upp mitt te! Haha, imorgon ska min syster sova över hemma hos mig. Blir mysigt.

Men hörrni.. Sov så gott! 😘

Likes

Comments

Funderar starkt på börja blogga igen, ny start och allt med en ny blogg. Nu har jag mer tid bakom datorn också nu när jag inte jobbar lika ofta. Så vi får se. Vi hörs!! Puss 😘

Likes

Comments