Min alla hjärtans dag firades några dagar senare än planerat, då träningarna förstörde det för oss i onsdags.

Igår var vi iallafall på Yazhou i Helsingborg och det var såå gott! Älskar sushi hehe. Vi utnyttjade buffén till fullo och efteråt var vi så mätta att vi knappt kunde gå därifrån, men så värt det.

Vi hade det supermysigt och jag trivs så sjukt bra i hans närhet. Han gör mig verkligen till den lyckligaste tjejen på jorden. Vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan honom, han finns alltid där för mig och ja som sagt jag är bara så sjukt lycklig. Kan inte beskriva med ord hur bra han är, han är verkligen bäst och jag älskar honom så.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är min första dag på lovet och så otroligt skönt det var att kunna sova ut i morse!

Blev ledig redan idag, då lärarna på vår skola skulle på kurs, men det är ingenting jag klagar på.

På lovet så ska jag spela en del matcher och vi ska gå vinnande ur dom alla, så blir lovet ännu bättre haha. Förutom det ska jag passa på att umgås med kompisar och min pojkvän. I vanliga fall är det så mycket träningar och matcher samt skola, så det är väldigt svårt att få in att umgås med alla. Men det är något jag ska njuta av att kunna göra nu!

Hoppas ni får ett bra lov och njuuut!! För det ska jag verkligen ta och göra.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan,

förutom att träna och hänga med mina kompisar är jag en sådan som verkligen älskar att kolla på inredning, mode och ja allt annat som man skulle kunna kalla för inspo. Jag blir verkligen sjukt exalterad och längtar verkligen tills jag ska flytta hemifrån och inreda min egen (!!!!) lägenhet, det kommer bli så sjukt kul.

Kom nyss hem från en jobbig träning och ska gå och lägga mig direkt för är så sjukt trött haha, godnatt på er!!!

Likes

Comments

Hej!!

För några veckor sedan var jag i Stockholm med klassen. Vi bodde på Skeppsholmens Vandrarhem "Af Chapman". Det var jättefint och det ingick väldigt god frukost.

Uppe i Stockholm gjorde vi en del studiebesök. Vi besökte bland annat Handelsbanken, Riksdagen och Tele2 Arena. Vi fick även en rundvandring i Gamla Stan av en guide, tyvärr hade vi inte vädret på vår sida, det blåste och var riktigt kallt. När rundvandringen var slut (äntligen!!) gick vi in på Espresso House och tog en varm choklad<33

Senare på kvällen gick vi och åt på Phil's Burger som vi sett många på youtube säga var supergott, så vi var ju bara tvungna att testa. Det var absolut värt det, det var nog den godaste hamburgaren jag någonsin ätit och deras Oreo Milkshake är verkligen drömgod.

Ha det så bra, så hörs vi snart igen!!

Likes

Comments

Hej!

Jag är en tjej på 17 år som gillar att hålla på med sociala medier och just därför har jag valt att starta denna bloggen. På min fritid gillar jag att umgås med kompisar och träna samt att kolla olika sociala medier såklart.

Jag spelar innebandy i Åstorp och det tar upp en stor del av min fritid. Jag tycker det är jättekul, då jag har super roliga lagkamrater och vi har alltid väldigt kul på våra träningar.


Likes

Comments