Februari favoriter

Denna månaden har jag varit besatt av produkter som återfuktar en på natten. Min hud blir så torr under vintern och tyvärr är jag väl inte den bästa på att ge den sin återfuktning som den förtjänar. En highlighter och en BCAA fick även följa med i kategorin.

Nyx Strobe Genius Iluminating Highlight palette -
Wow säger jag bara. Visst att Nyx paletter redan har galet pigmenterade produkter, men dem här highlighterna makes my life! Du får 7 snygga färger för mindre än 200 kr (!!!) och färgen längst ner till höger....yes please!

The Body Shop Hemp handkräm -
Ett måste för vintertorra händer. Mina får ta en del stryk från kampsporten och slarv med att gå utan handskar utomhus, men innan jag går och lägger mig smörjer jag in mig och dagen därefter är dem mjuka igen.
Hempa har en liten speciell doft men det kommer att vara helt värt det!

Apolosophy intensivkräm -
Vänta va? Slängde jag precis in en fotkräm?
Barfota på yogan och även i dojon....gissa hur torra dem blir? Ännu en produkt som jag älskar att använda på nätterna. Även dem behövs ta hand om ibland.

Elisabeth Arden Eight Hour Cream Lip Repair Balm -
Detta är nog min topp favorit från hela månaden. Efter att ha läst lite recensioner beslutade jag mig för att testa den till slut och jag kunde inte vara mer än nöjd! En räddare i nöden för torra läppar! Priset är lite dyrare men samtidigt är den otroligt dryg.

Buxom, Dolly -
Om man inte är ett stort fan utav läppstift utan bara vill ha lite glans som ger en svag nyans av färg och plumming effekt, då är detta något för dig.
Detta är faktiskt det första läppglanset med färg som jag har testat på och rent sagt älskat. Den ger dig ett fint skimmer och kyssvänliga läppar.

Urban Decay All Nighter setting spray -
Kan vi ta en tyst minut och tacka alla Youtubare som har tipsat om denna? Tack, tack, TACK!
Folk kan inte ha missat hur många som har ravat om setting sprayen men ja, jag förstår verkligen varför folk gör det.
Jag sminkar mig till vardags och brukar sällan tvätta av sminket pga träning och tro det eller ej, men det klarar t.o. dem svettigaste cardio-passen!

Proteinbolagets BCAA i smak: Soda pop -
BCAA finns alltid i min väska vart enda gång som jag ska träna. Aminosyror stimulerar muskeltillväxten och motverkar trötthet och för mig funkar det. Proteinbolagets egna är så galet god! Så är du en sucker för godisen då är denna helt något för dig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229