Buzzador: Philips Satinelle

En stor shout out till Buzzador som gav mig chansen att få testa Philips omtalade Satinelle Advanced!
Inlägget är i samarbete med dem.

Philips Satinelle Special edition är ett kitt på två där du får med en epilator och en ansiktsborste.

De keramiska epileringsplattorna ger ett bra grepp på även de kortaste hårstråna och är sladdlös (!!!). Perfekt när man ska iväg på semester och inte orkar bära på sig rakhyvel eller dylikt. Den har en inbyggd lampa som är extra bra för att hålla koll på att man inte har missat något hårstrå. I och med att den är så bred, får den med alla hårstråna på kroppen. Och vad tycker ni om designen? Ja tack!

Ansiktsborsten som tillkommer tar bort orenheter i ansiktet och ger huden lyster som varar hela dagen. Du kan ta loss borsten och låta den torka efteråt.

Mina åsikter:
Jag har varit lite små skraj att testa en epilator - delvis pga om det ens är värt det och pga smärtan. Nu har jag testat den i två veckor under två omgångar, just nu bara under armarna. Man märker verkligen att det tar längre tid för håret att växa ut, så skönt! Inget mer hår!
Gällande smärtan så kändes det lite ovant i början men sedan vänjer man sig snabbt och i slutändan är det värt vart enda sekund.

Ansiktsborsten är min nya bästis i badrummet. Jag använder den oftast på kvällen för att få bort smuts från dagen och för att låta nattkrämen göra sin magi på natten. Man känner hur blodcirkulationen kickas igång i ansiktet och skapar lyster som aldrig förr.

Gillar

Kommentarer

GoForFit
GoForFit,
Kul! Härligt tips 😊) goforfit.se
Zahraajami
Zahraajami,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229