Header

Helt utan inbördes ordning (men det kanske är självklart att de tre första punkterna är viktigare än de två sista).

1. Min mamma. Har världens bästa mamma som hjälper mig och alltid har hjälpt mig med allt jag behöver hjälp med. 

2. Min pojkvän. Har också världens mest underbara pojkvän som alltid får mig att le!

3. Mina vänner. Har helt underbara vänner!

4. Att träna. Det här är något ganska nytt faktiskt, haha har inte alltid varit så hurtig. Kan inte riktigt förklara den känslan när man är klar med ett träningspass, men man mår bara så bra.

5. Att lyckas. Haha ja, känns väl kanske lite självklart att det gör en lycklig. Men när jag når större mål som jag har satt upp (vilket jag nyss har gjort) så mår jag så sjukt bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var ju inte alltför längesedan jag var 16, men har ändå förändrats en hel del så det kan väl ändå bli lite kul.

1. Sluta tänk på vad andra tycker om dig, och lägg mer fokus på vad du egentligen tycker om andra.

2. Lev mer!! När man är 16 kan man göra så mycket dumt utan att behöva vara allt för ansvarsfull och mogen.

3. Sluta tro att det är världens undergång när dåliga saker händer. Det är det inte, tro mig. Istället kommer du skratta åt hur du kände ett halvår senare.

4. Gör högskoleprovet redan nu, och gör det bra! Så slipper du ha panik över dina betyg, och slipper den mesta stressen. Haha det här är verkligen någonting jag ångrar att jag inte gjorde... Så ett stort tips till er som fortfarande har chansen!

5. Klä dig för dig själv, inte för andra.

6. Våga mer. Folk kommer ändå hata på hur du är så det är lika bra att du är dig själv fullt ut.

7. Sluta blondera håret, för guds skull... låt det vara, det är faktiskt finare naturligt.

8. Fortsätt gå ut och göra saker du aldrig gjort förut. Du kanske skäms ett tag efteråt, men det kommer bli grymt roliga minnen, det lovar jag.

9. Lugna dig med ironin, folk kan missuppfatta eller tro att du är dryg när det blir lite för mycket av det hela. (men det är ändå kul i viss mån)

10. Var glad! Du har så mycket underbart just nu & framför dig.

En bild som verkligen sammanfattar mitt 16:e år. Haha älskar dig!

Likes

Comments

.

Tycker att det är så grymt fint med off shoulder blusar. Den första kommer från Romwe, den andra Gina Tricot och de två sista från Notion 1.3 (Nelly).

Likes

Comments

Hej igen! Det har blivit ett litet hål i uppdateringen igen men har haft tusen saker för mig. Jag har bland annat tagit min första körlektion, pluggat inför mitt livs värsta matteprov och inför HP och umgåtts med vänner. I fredags var jag på förkrök hemma hos Maja, drog dock hem sen istället för ut eftersom jag lyckats bli sjuk igen. Igår var jag med Karin hela dagen! Vi åt thaimat och fotade, vilket var riktigt kul, längesedan vi sågs sist men det kändes som nyligen när vi väl sågs, haha. Laddar upp bilderna från igår som blev bra lite hur som helst. Nu sitter jag och gråter (nej men nästan) i min mattebok. Har suttit med ett tal i typ 20 minuter och gjort om det för många gånger utan framsteg... Ska äta lite, fortsätta med matten, sen sova. 

Jag och världens mysigaste Holger

Likes

Comments

Har en bra relation till båda mina föräldrar. Då de är skilda bor jag hos mamma, det är lättast så, och därigenom umgås jag ju såklart mer med henne. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än så haha, det känns lite väl personligt och ointressant så vi ser fram emot nästa dag istället! 

Likes

Comments

Tänkte bara kolla in lite snabbt. Har inte haft tid att blogga idag, då jag har pluggat, varit i skolan och tränat. Jag, Maja & Jessica var på två pass (bodypump och mrl), och det var det värsta jag har varit med om... Hahaha vi orkade knappt röra oss i slutet av det sista passet. Trots att jag är trött nu så känns det ändå så skönt nu i efterhand! Nu är Karar här, och vi ska kolla klart en film sen sova. Bloggar mer imorgon!

Likes

Comments

Detta med ett par snygga klackar eller sneakers, aah så snyggt! Halsbandet hittar ni här, klänningen här, kappan här och väskan här. Allt är från Romwe och tillsammans går det på mindre än 700:-, dröm! 

Likes

Comments

Denna var lite svårare... har väl inga extrema rädslor men vi kör!

- Mörker. Har sett alldeles för många skräckfilmer så är jättenojig när det är mörkt ute. Särskilt när jag är ensam, har alltid en tvångstanke om att jag måste kolla mig över axeln så att ingen hoppar på mig, hahaha.

- Ormar. Åhh så äckliga! Har inga problem med spindlar och liknande, men ormar... Vet inte riktigt vad den rädslan kommer ifrån.

- Att ha fel. Okej jag vet inte riktigt om det här räknas som en rädsla, men lite av en rädsla är det väl ändå. Jag kan tycka att det är extremt jobbigt att bli rättad eller dissad, haha. Den här rädslan växte nog fram i sexan/sjuan, då jag var väldigt blyg och osäker och bara kände mig självsaker vad gällde skolan och ja kunskap då helt enkelt. Så sen dess har det varit något jag är rätt självsäker inom, så kan bli lite stressad av att bli kritiserad/rättad. Dock är detta inte något jätteproblem för mig i dag, så rädsla är väl kanske en överdrift.

Likes

Comments

- Något av det mest irriterande jag vet kan vara idiotiska frågor. Haha förlåt, men ni vet sådana frågor som får en att ifrågasätta varför personen ens anstränger sig för att förstå?

- Jag älskar, älskar, älskar att shoppa. För mycket för mitt eget bästa...

- ...Och jag gör det gärna som terapi om jag är ledsen/arg/stressad.

- Jag gillar inte när saker inte går snabbt och smidigt, och ger lättare upp om det är något som tar emot att göra (typ som att plugga körkortsteori)

- Den bästa ytliga komplimangen jag kan tänka mig att få är nog snarare om min klädstil än mitt utseende.

- Den bästa komplimangen gällande insida däremot är nog smart eller rolig.

- Jag har aldrig varit så taggad till något som jag är till studenten!

- Jag kan vara för sarkastisk för mitt eget bästa, haha.

- Fram tills att jag var typ 16 har jag alltid haft någon konstig tanke i bakhuvudet om att jag aldrig kommer att bli vuxen - alltså jag har inte kunnat se mig själv i framtiden. Lite läskigt, men har släppt den tanken nu då jag ändå åldersmässigt sett är vuxen nu.

- Det finns inget bättre än varma kvällar utomlands.

- Jag är väldigt bra på att vara klumpig när jag är ensam, haha det är lite av en förbannelse.

- Har alltid älskat Italien, och drömmen är att åka till Rom eller bo där ett tag någon gång i livet.

- Jag har  väldigt lätt för att få dåligt samvete och gå runt med en klump i magen och oroa mig.

- Mina drömmar är som en sjuk teveserie, haha. Kan verkligen drömma om de konstigaste sakerna och människorna.

- Jag hinner/orkar aldrig läsa för skojs skull när det är skola, men under sommaren läser jag nästan alltid som aldrig förr.

- Jag har en förkärlek för att planera - jag gillar inte att inte veta om något blir bra eller inte. 

- Tror inte det går en morgon innan skolan då jag inte stressar och springer till bussen.

- Jag har ett födelsemärke i ögonvrån som typ alla misstar för skräp, haha.

- Sommaren gör mig lycklig.

- Jag har alltid någon besatthet inom kläder. För ett tag sen var det byxor, nu är det jackor och kappor.

Likes

Comments

Bild från min brors student år 2012. Om inte mindre än 70 dagar är det äntligen min tur!! Tror aldrig att jag har varit så här taggad men samtidigt sorgsen inför något i mitt liv. Så jävla skönt att få springa ut och känna sig fri (åtminstone till hösten haha), att slippa gymnasiet!! Men samtidigt så är det grymt jobbigt med allt ansvar som kommer på köpet, och att skiljas från (vissa i) klassen och skolan. 
Är nästan helt hundra på att hela dagen kommer kännas som en dröm, ni vet sådana stunder då det känns som man är utanför sin kropp och bara kollar på? Att man är så lycklig/exalterad/hyper så att man blir frånvarande. Haha ja, jag vet inte om ni fattar. Men nu är det alltså bara 70 dagar kvar, lite mer än två månader. Shit.

Likes

Comments