På det seneste har jeg.. #20

... Haft det så dejligt i min turist tee. Den kan noget, kan den ikke? Jeg craver NYC for vildt for tiden, da det om ganske få dage er et helt år siden, jeg var der sidst. Alt for længe siden, hvis du spørger mig. Jeg kan ikke få nok.

.. Delt en del om dette nye sted. Der sker så meget i mit liv lige nu, og jeg også har et indlæg planlagt, hvori alt bliver beskrevet. Jeg har virkelig taget det hele fra den ene yderlighed til den anden. Men det er en god ting! Jeg er edderspændt i hvert fald. Stay Tuned.

... Filmet og klippet @cillefjord s bryllupsvideo færdig! I kan finde det endelige resultat lige LIGE HER. Jeg synes selv den er blevet så fin, og at vi har fået den helt rigtige vibe frem. Det var et helt fantastisk og anderledes (på den fede måde) bryllup fyldt med kærlighed- lige præcis som det jo skal være.
... Spist på Baryl på Østerbro i København med min veninde Shir. Meget anbefalelsesværdigt! Virkelig! Jeg er en sucker for avokado-madder, og det kan de altså godt finde ud af at lave på Baryl.
.. Hængt lidt ud med lille Bella. Det er helt vildt som hundehvalpe vokser hurtigt. Jeg synes aldrig, jeg rigtig har bemærket det, når vi selv har haft én. Men Bella er jo min brors hund, og jeg ser hende derfor ikke hver dag (ville gerne dog), så man kan virkelig se en STOR forskel fra gang til gang. Og se lige de øjne der? Åh du godeste. Jeg elsker hunde, har jeg nogensinde fortalt jer det? Hav det skønt. XX.

Synes godt om

Kommentarer

Suit up

For en uges tid siden, var vi til min skønne kusines 40 års fødselsdag. Det var en af de bedste søndage længe. Der var udelukkende god stemning, familie og kærlighed. Og man skal jo gribe enhver chance for at tage et suit på, ikke?
Blazer og buks fra Selected Femme. XX

  • Outfits

Synes godt om

Kommentarer

Skagen Away

Skagen er altid skøn. Det er sådan jeg har det. Det er sit helt eget land, føler jeg. Der er bare en helt speciel vibe - og nu er vi der efterhånden så tit, at vi er begyndt at få stamsteder. Brøndums Hotel laver det dejligste mad, så aldrig tag til Skagen uden at svinge din sult der forbi. Jeg har også fået en yndlingsbutik deroppe, den hedder Number Nine og har bare de fineste ting. Denne gang boede min mor og jeg på Ruths Hotel, hvilket absolut kan anbefales. God mad, gode muligheder for en lille morningswim, og så er alt generelt bare i top. Jeg foretrækker dog altid Brøndums, da det bare er den mest charmerende lille tidslomme. Vi var selvfølgelig også en tur på Grenen, Skagens Museum, havnen, Anchers Hus og Skagens Bryghus. Det er et must. Og så er det jo altid skønt at være afsted med sin mama #kvalitid.

Nu er jeg genopladet og klar til et nyt eventyr - jeg har teaset lidt på instagram omkring en nyt kapitel i mit liv haha. Mere om det følger. Hav en dejlig tirsdag. XX.

  • Rejser

Synes godt om

Kommentarer