Hej igen! Som jag sagt tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag heter då Sarah och är 13, snart 14 år gammal. På fritiden så rider jag och har gjort så länge jag kan minnas. Hästar har alltid vart en stor del av mitt liv och jag skulle defenetivt inte klara mig utan dem.....

Min familj består av min mamma, pappa, bror, katt och häst. Då jag bor väldigt nära stallet har jag väldigt lätt att ta mig ut själv. Min mamma har ridit hela sitt liv precis som jag och det var hon som i början stöttade mig och visade mig ridsporten. Som jag senare fastnade för.

Jag har inte tävlat något annat en klubbtävlingar en så länge men tanke är väll att jag ska ta mig ut på banorna så småningom.När jag började rida red jag på en ridskola som heter stora ekeby som jag verkeligen kan rekomendera! Allt jag lärt mig kommer förmodligen där ifrån :)

Jag kan inte berätta så mycket annat om mit liv utanför hästarna då de helt enkelt är mitt liv och jag spenderar all min tid hoss dem. Tack och hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Detta blir officiellt mitt första inlägg här på nouw. Jag har aldrig haft en blogg förut så det ska blir väldigt spännande att försöka och utmana mig själv ennu mer! Här hade jag tänkt att skriva om lite allt möjligt mellan himmel ch jord men som ni säkert redan förstått så kommer fokuset mest ligga på hästar.

Framförallt så skaffade jag e blogg för att kunna utvärdera mina ridpass och sedan i efterhand granska min ridning men efter jag tänkt på det mer och mer så ska det också vara en kul grej! Målet är inte att bloggen ska bli känd utan mer ett sätt för mig att kolla igenom vad jag har gjort under året samt kunna samanfatta det!

Imorgon kommer två blogginlägg som kommer handla om mig och om min häst pim pim så håll utkik <3

Kram!

Likes

Comments