Header

Hej! Jag hoppas att allting är fint med er. Med mig är det bra, jag trivs på jobbet och dagarna rullar på lite för fort. Dock längtar jag oerhört mycket efter våren just nu! Igår var jag på tjejmiddag och vi konstaterade att vi alla hade gått loss de senaste dagarna och shoppat ljusa, blommiga kläder. Tydligen inte bara jag som längtar efter våren, haha! Här kommer iallafall en veckans lista. 

Veckans film: Jag har inte sett någon film, har dock hunnit kollat igenom hela säsongen av Altered Carbon. Riktigt bra serie, speciellt om man gillar den genren.

Veckans köp: Ljusa och somriga kläder, hehe, en riktig uppdatering av vårgarderoben.

Veckans godaste: Hoppas på en semla ikväll, det är ju trots att fettisdagen!

Veckans längtan: Vår, sol, tunnare jackor, värme, härliga weekendresor och uteserveringar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas att ni alla har haft en härlig nyårsafton och en fin julledighet. Jag kom hem från Åre sent i måndags kväll och i tisdags drog jobbet igång. Nu är det fullt ös med förberedelser inför en TV-inspelning som snart drar igång. Dessutom har jag fullt upp med skolarbete på kvällarna. Lämnade nämligen in min sista uppgift igår kväll och nästa vecka har vi vår sista presentationen innan examen som är den 12 januari. Bilderna ovanför är Åre, jag var där förra veckan och firade in det nya året. Vi fick några underbara dagar i backarna med massor av snö och sol. Hade dock inte med mig kameran så mycket så jag jag hann bara knäppa några snabba bilder.. Ha det så fint nu så hörs vi snart igen, kram!

Likes

Comments

Long time no see, jag vet.. Jättelänge sen jag var här inne och uppdaterade er nu. Hur är allt? Med mig är det bra, skriver just nu på sista rapporten innan examen. Känns fantastiskt! Har dessutom fått jobb på roligaste byrån, började den 1 december och där rullar allt på hur snabbt som helst. Här är ett gäng behind the scenes från några av alla filminspelningar jag varit på under hösten. Kram!

Likes

Comments

Vi lyckades pricka in världens värmebölja när vi var i Milano. Det var över 40 grader i skuggan och vi orkade inte göra allt för ansträngande aktiviteter om dagarna. Därav såg våra dagar ut typ såhär: frukost, fika, fika nummer 2, lunch, glasspaus, fika nummer 3, eftermiddagsdrink, middag.. hehe. Bilderna ovan är från en lunch på Radio Rooftop Bar, vi försökte leta efter takbarer i förhoppning om att det skulle fläkta lite mer där än nere på gatan, men det var i princip vindstilla överallt. Ha en fin måndagskväll nu!

Likes

Comments

Hejsan! Hur är läget med er alla? Jag har precis varit ute på Elfviks gård och fikat tillsammans med min pappa (fars dag idag ju) Nu sitter jag vid datorn och betar av lite jobb som jag haft liggandes.. Lite tråkigt att behöva spendera en söndag med jobb framför datorn, men jag ser fram emot kvällen då det blir tacomiddag hos några vänner. Här ovan har ni en blandning av bilder från Milano, åh vad jag saknar värmen och solen. Kram!

Likes

Comments