Hej bloggade ej så mycket på Riva the sole där jag var i sju dagar, för att vi gjorde nästan samma sak varje dag !! Vi badade och åt mat det var det som hände! Inget annat speciellt men här är lite bilder från resan i alla fall hopas det går bra kramar Sarah

Ps
Deras glass är så god!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej idag har vi varit i Rome och kollat på mycket saker och så har vi även ätit och snart ska vi på resturang och äta och imorgon är det sista dagen för sen på måndagen ska vi till Riva de Sole i en vecka men innan vi åker ditt ska vi till en outlet !!!!

Likes

Comments

Hej idag var det fösta dagen i Rome och det var super varmt ca 30 grader !!!!
Vi har varit ute super länge och även varit på Colosseo.
Kramar sarah

Likes

Comments

Hej nu åker hela min familj till Italien i Rome där vi ska vara i tre dagar och sedan åker vi till Riva de sole och där är vi i en vecka :)
Och när vi är i Riva de sole kommer Emmily och Jonathan med deras barn ditt super mysigt

Kramar Sarah

Likes

Comments

Hej igår var jag med min syrra och Alexandra och vi var och passade barn!!! Men innan det kom min mormor och morfar med jordgubbar och samtidigt så kom Emmie :) och det var super roligt !!

Kramar Sarah <3

Likes

Comments

Hej idag har det varigt en bra dag!! Jag har sprungit, min faster har kommit hit från Stockholm och hälsade på och jag har även varit med Jessie idag och ätit tacos<3

kramar Sarah

Likes

Comments

Hej idag var jag med min syrra och Alexandra sedan gick jag till gymet med Alma!! Efter så var jag och min familj bort bjudna till Jessie !!!

Kramar Sarah

Likes

Comments

Hej idag fredag har jag varit med min familj och vi hade blivit bort bjudna till några där vi åt och hade det roligt !!!!

Kramar Sarah

Likes

Comments

Hej igår var jag med Alma och åt på Pinchos och det var super gott som vanligt !!!! Älskar verkligen maten där <3 bästa restaurangen för man får äta så många små rätter som man vill och man kan ta olika maträtter.

Kramar Sarah

Likes

Comments

Likes

Comments