Hejhej! tänkte att jag ska starta upp dethär igen, så jag kan skriva av mig och få ännu mer rutiner som lugnar mig. Skolan började den här veckan och idag hade vi media. Såklart ska jag glömma min almanacka och anteckningsbok hemma när jag väl ska behöva den, första gången jag gick utan dem och det kändes så tomt. Vi tjatade på läraren så mycket så några av oss fick gå hem tidigare, det var ju ändå sämst väder då man bara vill ligga inne o mysa. Så runt halv 12 åkte jag och två tjejkompisar hem till mig, käkade och spelade in en musikvideo som vi ska lämna in imorgon. Vi gjorde en musikvideo till låten, allt du gör och att du finns av Mares. En gammal men sån härlig låt!

Nu ska jag bara fixa och ha mig med datorn och mobilen så jag har gjort något mer nyttigt idag, får se om jag även gör något i rummet. Ska ju möblera om för femtioälfte gången.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sa förut att det inte blev nå mer shopping.. Opss.. Men nu blir det inge mer shopping i Barcelona mer för nu måste ja spara till Marbella! Efter klippningen shoppa vi lite, luncha och sedan gick och handla! När vi kom hem bakade vi en tårta istället för cheesecake och dekorera den.
Varför tårta? Joo för idag fyller världens bästa människa 22år, nämligen justin bieber. Har som tradition o baka något speciellt den dagen. Han var min idol när jag var liten och han är fortfarande en inspiration till mig, för mig betyder han väldigt mycket och det är inte många som förstår. Väldigt klyschigt men utan honom i mitt liv skulle jag nog inte vara här och jag har mycket att tacka.

Likes

Comments