Header

​Jag är inte inne här så ofta längre och det har väl sina orsaker. Jag orkar inte. Jag känner bara mer dag för dag att jag håller på att gå sönder. Jag har ingen ork till något alls. Kanske det kommer en dag snart när jag kommer tillbaka. Bloggen kommer vara kvar och jag tittar in och skriver när jag känner för det. Jag är inte borta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Historiska romaner är någon speciellt. Den här var riktigt bra, man ville verkligen följa karaktärerna även efter boken tog slut. Tummen upp!

Likes

Comments

​Vi har nu gått in i Juni och jag har fortfarande samma jacka på morgonpromenaderna som i vintras. Är inte det sjukt? Bara regn, blåst och så kallt! Maj var ju sämsta ever, har inte kunnat sitta på balkongen och det suger! Hoppas verkligen att värmen kommer nu,

Hunden har börjat löpa för första gången och jag tycker hon sköter det snyggt min lilla tjej. Hon har varit så trotsig nu ett tag och hoppas att det mesta ska försvinna med löpet. Hon var en riktig mardröm på morgonpromenaden. Ville inte gå nånstans och inte gå hemåt heller. Fick släpa henne och kasta godis framför oss hela tiden. Men har läst lite att löptikar gärna vill ligga och sova och gosa. Minus är att det aldrig står något om löptid i hundböcker. Jag har så många böcker men ingenstans kan man läsa om vad som väntas. Det är bara att vänta och se. Det regnar och blåser yte så jag ska ligga i soffan idag tror jag. Läsa och tv. Gårdagen tog hårt på mig.Likes

Comments

Jag har älskat Kim i sjutton månader. Jag har älskat honom varje dag, även när han driver mig till vansinne. Jag har älskat honom när jag har varit arg, ledsen och glad. Genom allt har den kärleken aldrig slocknat. Jag kommer alltid att älska dig Kim, vad jag känner för dig är en once in a lifetime-grej. Jag har inte varit mitt bästa jag den senaste tiden, jag har kämpat med mycket - men genom allt, älskar jag dig. Jag kommer aldrig att sluta. Jag ber dig att stå ut med mig, jag ska göra allt i min makt för att göra dig lycklig. Jag ska göra allt jag kan, och verkligen skärpa till mig. Förlorar jag dig, förlorar jag allt.

Jag älskar dig.

- glöm aldrig det.

Likes

Comments

​Regniga dagar har det varit gott om, och det gör mig så deppad. Jag vill bara ligga i sängen och inte göra något alls. Får inte ens lust att läsa. Jag vill bara ligga här och mögla. Blä.

​Hunden har varit lite knepig sista månaden. Kissar och bajsar inne, äter väggar och golv, vill inte gå, sätter bara ner rumpan och vägrar. Jag har trott att det har varit löp på gång. Men fortfarande ingenting efter ca 6 veckor. Undrar för mig själv om det kan vara någon infektion. 

​Ska nog ringa och rådfråga pappa innan jag ringer till vet....

Likes

Comments

​Underbara, underbara Gracie. Jag blev helt tokkär i den här lilla, stora Grand Danois. Så underbar bok, ett måste för alla hundägare som förstår denna stora kärleken för en hund.

Likes

Comments

​Vad jag längtar efter till vi skulle kunna skaffa en lillasyster till Lexie. Men det dröjer  nog några år, men vad roligt det skulle vara! Lillan verkar inte tycka det är så roligt att vara ensam hemma, eller så är det löpet som bråkar med henne, men en liten svart labbetjej hade ju varit mysigt 

Likes

Comments

​Det blir inte mycket bloggande längre, vilket jag själv tycker är väldigt tråkigt. Men det bara blir så jag glömmer, och ärligt talat händer det inte mycket om dagarna. Det är jag och hunden när husse är på jobbet. Eftersom det är lite jobbigt för lillan med alla hormoner går jag nästan inte ifrån henne. De som läser detta tycker säkert att jag har världens tråkigaste jobb. Men jag älskar min sambo och jag älskar min hund. Just  nu räcker det för mig. Jag vill få ett jobb igen och jobba som alla andra men just nu går det inte, och jag kommer antagligen aldrig att komma tillbaka till det jobbet jag hade. Men det gör inget. Det är okej att börja om. Man ska bara veta vad man vill göra. Vad är mina intressen? Har jag något annat intresse än böcker och hundar? Jag vet inte. 

Likes

Comments

Dagen träning är gjord. Jäklar va set det var att komma upp idag men det blev gjort. Nu har vi ätit lite och snart dags för Kimmen att cykla till jobbet. Regnigt skitväder idag så blir nog innemys med lillan idag. Hon sov nästan hela dagen igår och är piggare idag så mycket lek står nog på schemat. 

Snart helg!​

Likes

Comments

​Igår var det avslutning av valpkursen och jag och Lexie gick därifrån med ett diplom och fina ord. Tråkigt att kursen är över men ganska skönt också. Nu hoppas vi det fina Maj-vädret ska komma så v kan träna varje dag i trädgården. Hon har ju också hunnit fylla 7 månader - stora tjejen! Och snart ska vi anmäla oss till nästa kurs Allmänlydnad 1. Skoj! Jag tycker det är väldigt kul på kursen även om jag är nervös innan vi ska hit, och jag har alltid älskat hundar så varför inte fortsätta utbilda sig inom brukshundsklubben? Min gubbe här hemma tycker ju att jag ska jobba med hundar. Men hur lätt är det att få ett sånt jobb?


Tål att tänkas på!​

Likes

Comments