Header

Hallå där! Hoppas att ni har haft en trevlig torsdag, det har i alla fall jag haft!

Har inte gjort så mycket mer än att plugga och gymmat. Jennifer kom förbi en stund på eftermiddagen också, vi drack lite kaffe och snackade.

Jag och L har äntligen beställt en ny soffa! Vi velade lite om vi skulle beställa den då vi båda har haft oönskade utgifter denna månad, men vi konstaterade att leveranstiden är cirka åtta veckor så man hinner ju att spara lite tills dess. Så vi beställde den helt enkelt! Dessutom var det 2000 kronor rabatt på den så vi slog till.

Såhär ser den ut! visst är den fin? Den är beställd från Mio.

Älskar färgen, har alltid velat ha en ljusgrå soffa så nu gick den drömmen i uppfyllelse i alla fall! Det kommer bli så fint och så tror jag att det kommer blir ljusare i lägenheten.

Kram, S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

L har precis kommit hem från jobbet och jag tar en liten paus från pluggandet igen. Vi tar det lite lugnt med en kopp te och kollar på Van helsing som finns på Netflix, serien handlar om vampyrer. Vi tittar på första avsnittet så vi är inte så insatta än!😆 Snart ska vi till veterinären och sen fixa nåt att äta.

Ni får ha en trevlig kväll!💕🌸

Kram, S

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för en timme sen ungefär och just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och tittar på OS.

Dagens plan är ett gympass vid 12 med min pt, komma hem och plugga hela eftermiddagen, laga någon middag och senare på kvällen lämna lite prover till veterinären. Som många kanske vet så har lilla Theodor varit lite dålig i magen men det verkar vara på bättringsvägen nu så det är bra!
Senare på kvällen så hade jag tänkt att boka en tid för fransförlängning, jag har aldrig testat det förut men tänkte att det skulle vara en kul grej, och ännu roligare om det faktiskt ser bra ut! 😆

Kram, S

Likes

Comments

Hej allesammans! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra! Jag pluggar på som vanligt men tar just nu en liten paus, tänkte gå ut med Theodor och blogga lite!

I morse mötte jag upp Carro i Liljeholmen och vi hade en liten frukost dejt! Det var supermysigt verkligen. Carro överraskade också mig med lite födelsedagspresenter från Ideal of Sweden, och jag som älskar allt från det märket! Carro är så gullig och snäll.💕

Ni kan se hennes blogg här: @Bigcitygirl 😄Kram, S

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att ni har det bra! Själv har jag pluggat hela dagen och är helt slutkörd i hjärnan. Så nu tar jag en paus och tänkte passa på att skriva ett inlägg! Jag har rumsterat om lite i sovrummet, min sminkhörna har nu blivit lite av ett kontor där det är tänkt att jag ska plugga. Jag måste dock hitta en skön stol att sitta på då den jag har nu är riktigt smärtsam för min rygg. Har ni tips på bra och sköna stolar?

Jag blev i alla fall nöjd, och blommorna gör ju allt alltså!

Vad tycker ni?

Kram, S

Likes

Comments