Det jag tänkte berätta för er är att jag gick med i Viktväktarna för cirka tre veckor sen och under de första två veckorna så gick jag ner hela 3kg😀 känner mig riktigt stolt och jag är redo för denna resa.
Imorgon är det vägningsdag och jag känner på mig att det kommer att bli ett plus eftersom att jag har fuskat den här veckan och det har blivit för mycket onyttigheter😞 men men det e bara att ta nya tag nästa vecka😜

Likes

Comments

Det har inte gått så bra det här med att blogga men jag gör nu ett nytt försök😊
Så vad har hänt i mitt liv? Inte så mycket egentligen, har ingen mer skola för denna termin iallafall och jag har fått ett litet vikariat på en förskola så just nu jobbar jag för fullt vilket är skönt att känna in lite pengar.
Linn växer så det knakar, hon har blivit två år nu så det e ingen lugn stund här hemma😀

Nu ska jag sätta mig och slappa lite i soffan eftersom Linn just nu sover middag. Jag skriver lite senare så ska ni få höra en sak som jag har börjat med som ni ska få följa mig i😉

Likes

Comments

Hej alla fina och glada! Jag har tänkt ett tag på det här med att skaffa en blogg, så här kommer mitt försök till en.
Jag kan börja med att berätta lite om mig: jag heter Sarah och är 26år fyllda. Jag bor i en trea i Tyresö med min sambo Mattias, våran underbara dotter Linn och vår lurviga hund Hubbe.
Till vardags så studerar jag just nu till förskollärare efter att ha varit mammaledig.
Som person är jag sprallig, snäll, omtänksam och en riktig klump.

I den här bloggen har jag tänkt att ni ska få följa mitt vardagsliv med min familj och min väg till att bli förskollärare. Så det kommer komma roligheter, pinsamheter och mycket mera.

Hoppas ni vill följa med på min resa. Pussar och kramar

Likes

Comments