Det är något alldeles speciellt med söndagar, en dag för dig. En dag att göra det vi mår bra av. Det som får oss att le, som får oss att bli avkopplade. Precis som alla andra dagar, men det är något extra med söndag.

Solen tittade fram idag, då blir själen glad. Blommorna förgyllde min söndag. Blommor och kollegor, fin kombination.
Snöflingorna ringlade ner påvägen hem, fint.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Ser så mycket fram emot mitt blomstrande liv 2018, vet att det kommer bli helt fantastiskt och det gör mig så glad! Precis lika fantastiskt som den här vackra skönheten till bukett.
Jag kommer utvecklas så mycket som både person och florist, en dröm kommer verkligen uppfyllas och det är så himla härligt!


Likes

Comments


Första dagen på ett nytt härligt år förtjänade en lång sovmorgon, nybakade scones till frukost sent på eftermiddagen och en härlig film i sängen. Och nu väntar middag på Vapiano innan vi somnar gott och njuter av ännu en sovmorgon imorgon, skönt och välbehövligt!

Likes

Comments


Tacksam för 2017. För min familj. För vänner i världsklass. För ny stad. För alla blommor jag omringas av varje dag. För Robin. För nytt jobb. För min trygghet, mitt hem. För allt som inte är självklart. För alla härliga resor under året. För att jag mår bra. Och för att livet är så himla fint att leva!


Likes

Comments


En ledig dag mitt i veckan uppskattas så mycket idag. Vaknade efter 14timmars sömn och hoppades att snön hade kommit tillbaka, men det var regnrusk utanför fönstret.
Snart är det första advent så jag gick till verkstaden för att binda mig en härlig krans att hänga på väggen. Så nu är det ännu mysigare i hemmet. Ska packa upp min nyinköpta stjärna från jobbet idag också, så mysigt!


Likes

Comments

Eftersom att jag tycker om att formulera mig genom text och att fånga mitt liv i bilder så tänkte jag dela med mig av det här igen tillsammans med er.

Mitt liv har ändrats helt sen jag sist skrev här. Har ett distansförhållande med Robin då ett flyttlass gick till Stockholm i maj detta året. Snart, snart igen lever vi förmodligen sambo- och stockholmslivet tillsammans. Jobbar inte längre med min vackra mamma varje dag, utan får spendera mina dagar i Stockholms finaste butik Blomsterringen. Men när tåget tar mig till hemstaden så passar jag på att njuta i mammas butik.
Bor i en helt underbart mysig lägenhet på 24kvm i ett härligt, naturnära område. Numera åker jag tunnelbana till jobbet varje dag, vilken härlig kontrast. Så fridfullt och stressigt på samma gång.
Det går inte en minut utan att jag saknar alla kära där hemma, men veta att det inte är långt hem är en lättnad och att jag jobbar där jag verkligen trivs.

Nu ska jag inspirera er med blomster, blomster och blomster. Förmodligen härliga foton från min lilla lägenhet och vad min vardag har att erbjuda.

Likes

Comments

Underbart hur färgerna i butiken ändras hela tiden. Efter allt rött är det äntligen dova, ljusa färger. Massor av favoritblommor i vackra färger. Vårlökar, körsbärskvistar och så mycket fint.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hur vackra är inte dessa fantastiska julblommor, jag totalt kärar ner mig här hemma. Lite snittamaryllis och hyacinter både i snitt och kruka får förgylla vårt hem just nu.
Vi har faktiskt börjat ta in julen, hängt upp lite mysigt i fönstren i form av belysning. En rumsgran får pryda ett fönster i vardagsrummet. Tallkvistar ryms i dom flesta av alla små vasar som finns lite här och där. Och självklart massor av levande ljus överallt. Mysigaste tiden på året är här! Lussebullar och knäck har också hunnits bakats, nu kan det bara mysas på ännu mer denna månaden!

Likes

Comments

Mycket har hänt sist men äntligen känner jag mig inspirerad till att inspirera er här igen, skönt! Jag har blivit ett mörkare saris när det kommer till håret, blivit sambo med min dröm och jag förälskas fortfarande i vackra blomster varje dag. Har ju såklart hänt mycket fint därtill, så tacksam för livet. Här kommer det bli mycket blomster nu, blomster som jag skapar och från det jag inspireras av. Även mycket bilder från vårt hem, fantastiskt nu då julmyset börjar smyga sig på. Så låt er inspireras!


Likes

Comments