RADIO SILENCE

Det var ett tag sen jag bloggade alls. Antagligen för att livet rullat på i 300 km i timmen och behovet av att kommunicera med de där hemma var inte längre lika stort. Men jag har förstått att vissa fortfarande är inne och vill läsa så jag får väll skriva en rad då och då.

Igår fick jag beskedet, JAG HAR KLARAT MIN SISTA TENTA PÅ MIN UTBILDNING. Nu är det officiellt bara en kandidatuppsats kvar innan jag får mina dubbla kandidater och ska vara redo för vuxenlivet.

Hur redo jag egentligen är kan debattras, i alla år har skolan varit ett verktyg för att hela tiden komma längre, mot nästa skola mot nästa kurs. Nu är det slut och jag ska söka jobb. Inte jätte enkelt när man varken vet vad man vill jobba med riktigt eller vart man vill jobba. Så nästa mission är att kontakta företag som jag är intresserad av och hoppas att de kanske är intresserade av mig med. Vi får väll se, enligt jobbannonserna ska du helst vara under 30, ha lång erfarenhet av liknande jobb, högskoleutbildning och gärna vara trevlig och spontan med, en matte som kanske inte riktigt går ihop sig, men vem vet det kanske är nån som får nytta av mig trotts allt.


<3 S

Gillar

Kommentarer