​Igår fick jag sms om att jag kan flytta in i min lägenhet när jag vill ! så på lördag går lilla flyttlasset för att kunna mäta och kolla vad jag kan få med ner ! Sen blir det att piffa och puffa närmaste veckorna ! Är på ett sätt väldigt taggad att få flytta helt själv utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Och ja jag vet att det låter hemskt men nu får jag chansen att göra precis som jag vill ! Vilket på ett sätt ska bli riktigt roligt ! Ska ta massor med bilder på lördag och börja posta lite progress bilder så man kan se hur mitt nya hem förhoppningsvis växer fram ! ❤S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För drygt ett år sedan hade jag precis anpassat mig tillbaka till ett liv i Sverige. Jag hade ett år kvar på mina studier och bodde ihop med J. Denna sommaren så är det mesta helt förändrat. Jag och J har gått skilda vägar, vilket är väldigt tråkigt men det som var rätt för oss. Jag ska flytta in i en ny liten lägenhet och för första gången i livet bo helt själv. Vilket både får mig att känna mig uppspelt och helt skräckslagen. Om två veckor börjar jag på mitt första riktiga jobb. Jag har fått det där jobbet som jag sa att jag ville ha redan från början Projektledare.

Så livet är helt upp och nervänt. Minst sagt och efter en sommar hemma i åmål (boendes i mitt gamla flickrum) så börjar till och med jag längta tillbaka till Dalsland och Värmland.

Men först en höst i Borås! nya äventyr väntar !

Mot nya äventyr !

Likes

Comments

Påsken har spenderats med näsan i skolböcker och i stadiumtröjan 💪🏽 Snart är skolan äntligen över och jag bara hoppas på att något företag vill anställa mig sen !

Påsken avslutad med att J är ledig så pluggmys hemma och sedan fotboll på Gamla Ullevi 🙌🏼
Forza Blåvitt 🎉

🎀S

Likes

Comments

Idag behövde jag ett miljöombyte och följde med J till Norrköping och pluggar här istället. Här skiner solen, träden blommar och det blåser halv storm, en helt vanlig vårdag med andra ord 👌🏽

Likes

Comments

Ååh vad jag älskar denna plats på jorden ! Skulle vilja bo här jämt när solen skiner och skidåkningen är underbar ! En välbehövlig helg kan man mist sagt säga 👌🏽fylld med mys , skidåkning i alla dess former och mängder med skratt och sol

❤S

Likes

Comments

I höstas skrev min lillasyster ett långt inlägg om våran Märta som då gått bort och blivit en ängel. Jag klarade inte av det. Men ibland slår längtan till något så otroligt hårt att tårarna bildas i ögonen och saknade blir så stark att den gör ont. Märta och jag hade en speciell relation, dels tror jag hon trodde att jag var helt vild när jag var liten (kanske inte helt osant i och för sig), hon var den som kallade mig värmländska smeknamn som jag inte lärde mig uppskatta förens för bara några år sedan. Hon var en av mina största idoler och en del av mig saknar henne lite varje dag. 

När jag har dessa dagar tar jag fram min Sarah mugg, i alla år har den stått i Märtas köksskåp och väntat på mig, men när hennes köksskåp slutade vara hennes så fick den flytta ner till mig. Just nu är detta en av mina käraste ägodelar, och jag önskar att du skulle ringa , sådär som bara du gjorde och förutsatte att man inte hade tid,vi hade alltid tid för dig ! Men tyvärr vet både du och jag att du inte kommer tillbaka och att jag helt enkelt får nöja mig med min porslins mugg. - S 

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag bloggade alls. Antagligen för att livet rullat på i 300 km i timmen och behovet av att kommunicera med de där hemma var inte längre lika stort. Men jag har förstått att vissa fortfarande är inne och vill läsa så jag får väll skriva en rad då och då.

Igår fick jag beskedet, JAG HAR KLARAT MIN SISTA TENTA PÅ MIN UTBILDNING. Nu är det officiellt bara en kandidatuppsats kvar innan jag får mina dubbla kandidater och ska vara redo för vuxenlivet.

Hur redo jag egentligen är kan debattras, i alla år har skolan varit ett verktyg för att hela tiden komma längre, mot nästa skola mot nästa kurs. Nu är det slut och jag ska söka jobb. Inte jätte enkelt när man varken vet vad man vill jobba med riktigt eller vart man vill jobba. Så nästa mission är att kontakta företag som jag är intresserad av och hoppas att de kanske är intresserade av mig med. Vi får väll se, enligt jobbannonserna ska du helst vara under 30, ha lång erfarenhet av liknande jobb, högskoleutbildning och gärna vara trevlig och spontan med, en matte som kanske inte riktigt går ihop sig, men vem vet det kanske är nån som får nytta av mig trotts allt.


<3 S

Likes

Comments

Gavin Degraw sjunger i lurarna om "a kite like girl, let her fly away", just nu så känns det lite som om det är det jag håller på med i detta nu. Jag går i skolan, men är knappt närvarande, jag har panik över vad jag ska göra sen. Vad händer när den efterlängtade examen är här? Har livet löst sig då och man är vuxen? Egentligen känner jag mig som 17 år,är på gymnasiet och livet är ett ordnat kaos.

Mycket händer hela tiden och tiden går ruggigt fort. Men ändå sitter jag och funderar på vad jag egentligen ska göra med mitt liv. Har ju funderat i snart 24 år så jag kommer nog fundera en stund till.


Men under tiden har jag bestämt mig för att leva idag. Så får vi se hur planeringsfreaket klarar detta.


❤S

Likes

Comments

Om en vecka har J äntligen semester men fram till dess fortsätter jag min karriär som proffesionell livsnjutare!

Detta gör att jag är nu proffs både på viaplay och Netflix, jag är också en hejare på att chilla på stranden!

Men vi roar oss bäst vi kan och snart har jag sällskap hela dagarna!

❤️S


Bilderna är från Nääs fabriker en supermysig plats mellan Alingsås och Göteborg med både mysigt kafé och mysiga miljöer! Och har man tid över kan man alltid bo på deras fantastiska hotell 😍

Likes

Comments

Det där med att vara hemma i lägenheten i Borås har visat sig inte vara min grej så när båda mina juveler är lediga samtidigt så åker vi till Liseberg och har lika roligt som alla barn ! Så nya karriären som livsnjutare går bättre och bättre haha 😂👌🏼

❤️S

Likes

Comments