Trasig mobil, bio

Hej alla, idag har varit en bra dag. Gick upp vid 8 tiden för att följa med mamma och lämna vår hund. Vid 10:30 slängde mamma av mig på stationen och jag tog tåget till skolan, första lektionen började 11:15 och därefter gick jag till Redfellas och åt. Beställde en Machosallad! Otroligt god och ett bra alternativ för mitt blodsocker, tillskillnad från deras mackor. Lyckas alltid bli skyhög av deras mackor oavsett vad jag börjar på för värde och oavsett hur mycket insulin jag tar och hur mycket jag än ökar basalen! Machosalladen får jag ett stabilt blodsocker av och mår även bra då, både på lång och kortsikt. Innehåller pasta och nötter så jag får i mig kolhydrater som jag behöver, krävs heller inte så många enheter. Vilket också är bra på ett sätt, insulinet är ju konstgjort och kemiskt. Efter lunchen gick jag tillbaka till skolan och då hade även mina kompisar dykt upp. Vi hade religion som sista lektion och när lektionen slutade gick jag till Lund C. På centralen märkte jag hur min mobil slukade batteri och tänkte därför starta om den, brukar återfå batteriet då. Men istället fortsatte procenten sjunka och skärmen frös. Där satt jag på Lund C kl 15:40 med en icke fungerande mobil, efter mycket tålamod och många omstarter lyckades jag få rätt på den och kunde kontakta min mamma. Talade då om att min mobil höll på att lägga av och att om hon inte hör något från mig så får hon hämta mig 19:00 på stationen i Höör. Direkt efter försökte jag nå min kompis som jag skulle träffa och lyckades tillsist. Innan jag mötte upp Ida gick jag in på Pressbyrån och köpte korv med bröd, till min stora besvikelse så hade de inte vanliga bullar så köpte det andra. Vid 16:20 mötte jag upp Ida och vi gick till Filmstaden i Lund, vi skulle se Mamma Mia 2! Inne på biografen köpte vi läsk och popcorn och såklart popcornskrydda. Såg att de sålde Nick’s choklad och blev glad, äter egentligen inte sånt men älskar Nick’s produkter. Är mycket mindre socker om det till och med inte är sockerfritt, vilket gör det lättare att hantera blodsockret om man vill äta mycket. Avskyr egentligen sånt sockerfritt då det smakar skit enligt mig, men just Nick’s är gott.

Bion startade 17:30 och slutade runt 19:20, låg på 10 i början av filmen och tog 2E förlängt på 1 timme. Tog då insulinet till popcornen, just SF’s popcorn eller biopopcorn kräver en del. Fick även höja basalen, nådde en topp på 13 och sjönk sedan till 9. Efter bion gick jag och Ida tillbaka till Lund C och tog tåget hem och när jag kom hem åt jag mat. Åt vegetariskt och tog 2E på det med. Hoppas nu på att blodsockret landar bra och inte sticker iväg.

Imorgon ska jag bara ha utvecklingssamtal då det inte är någon skola, om blodsockret tillåter så ska jag även köra styrka!

  • Vardag
  • Nära Höör

Gillar

Kommentarer