Studentvecka

Spänningen ligger just nu på topp, det är bara 4 dagar kvar tills studenten. Dagen jag längtat efter, innan längtade jag bara för att slippa gå till skolan där man var värdelös och alla hatade en. Men nu är jag mer exalterad, bara för dagen. Inte för vad som ska komma efter. Kommer sakna skolan lite, inte för att jag kommer sakna all stress. Men kommer sakna själva gymnasiet och alla snälla underbara lätare. Kan säga att JENSEN är den skola jag trivts bäst på, den första skolan där jag verkligen känt att det är kul att gå till skolan. Jag har ju varit mobbad från 2/3-6, och ni som har varit mobbade vet att man inte vill till skolan. Att man har en klump i magen som bara växer och man vill inte. Så hade jag det främst i 3-5, men även under en liten del av 6:an. Jag har gått på 4 olika skolor under min grundskoletid, tvingats byta 2 gånger för att slippa mobbning och för att inte bli mobbad. Tyvärr blev jag ju mobbad även på den andra skolan jag bytte till, fick höra att jag inte var önskvärd, att ingen i klassen ville ha mig där, att dem hoppades jag aldrig skulle komma in i gemenskapen. Jag trodde jag skulle behöva leva så hela min skoltid, men under gymnasiet har jag sluppit det dels. Jag skulle inte vilja påstå mobbad, även om lite av det klassificeras som det. Men har fått höra suckningar i klassrummen, lärare har noterat det. Blivit utesluten i vissa sammanhang, men har kompisar och det är det viktigaste och att jag mår bra. Tänker lite såhär, ifall de har fritid till att ägna tid åt mig, att se ner på mig, men ändå kolla mina sociala medier och dessutom söka upp mig på youtube. För att hålla på att sucka i klassrummen, utesluta mig mm. Då är de ändå intresserade av mig och mitt liv, men väljer att ta ut det i negativitet! Låter kanske för självsäker, men när de håller på så. Då sträcker jag bara på mig ännu mer och blir gladare, tycker fler borde göra det! Istället för att vika sig.

Fick höra av en kompis att hennes konpis fått höra av dem andra tjejerna att jag skulle haft en youtube kanal! Stämmer halvt, jag har ingen kanal bara ett konto för att kunna gilla, prenumerera etc. Har tre videos, min 18-årsfest, min mobbning berättelse och ett jätte gammalt klipp från en julupovisning. Men jag skulle tydligen ha en yt kanal, har dock under en längre tid blivit sugen på att skapa en kanal. Detta efter att ha sett Amanda Strand, Josefin Olsson och dem, har investerat i en filmkamera idag. Får den i studentpresent🌸

Bortsett från det jag tidigare skrev så har vår studentvecka börjat! Hur kul? I fredags åkte vi till skolan för att måla lakanen, vi skulle samlas där 13. Inväntade Izabelle för att sedan ta oss till skolan och börja måla. Tog ungefär 4 timmar att måla 1 lakan! Vi ska ha 2 lakan och ett med namn, totalt 3. Detta är vad jag förstått det som, våra matkort lämnades in förra veckan så blev inte så nyttig mat för oss. Vi blev ju hungriga så vi gick ner till Coop och köpte chips, bra mat! Vid 17 tiden drog jag, Izabelle och Jemimah in till Lund centrum. Behövde införskaffa militärsaker till den kommande veckan, vi hittade tyvärr inte så mycket. Men vi alla har något grönt och tillgång tilk militärsminkning. Påvägen hem köptes det lite mat och dricka, tog tåget hem vid 18 tiden. Tog tåget hem med Izabelle, och vet ni vad?

Jag testade sushi för första gången! Tyckte det var helt okej, lite torrt och därav svårt att svälja. Men sesamfrönen kunde skippats hehe, tyckte det förstörde allt. Gick lite från ”Wow det var ändp gott” till ”Eww” med en äcklad min.

Här är en liten sneakpeak på våra lakan, resten får ni se på torsdag om ni kommer på mitt utspring. Annars kommer det en studentvideo😉

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer