Sjukhusbesök & provresultat

Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det inte så bra. Har fått svag feber med huvudvärk samt att jag är så himla trött. Tröttheten kan bero på dåligt luft, märkte häromdagen att jag hade svårt att andas i mitt rum. Sen när jag fick in luft blev det bättre och kunde sova!

Idag har jag varit på sjukhuset, det var sköterskan jag träffade. Hade en tid där 9.15, väldigt tidigt enligt mig. Vi började med att ta ett HbA1c, kände mig ganska lugn idag gällande resultatet. Mycket väl, värdet hade sjunkit en del sen sist! Förra gången hade jag 73, vilket är väldigt högt. Idag hade det gått ner till 61, kände en sådan lättnad när hon sa att jag hade mycket bättre idag. För er som kanske inte vet vad ett HbA1c är, så är det ett värde man mäter i blodet. Enklast förklarat är att man kollar ”datorn” i blodet över blodsockervärdena de senaste 3 månaderna.

Direkt efter sjukhusbesöket åkte jag och mamma till Nova Lund, där handlade jag lite saker till mitt framtida hem. Känner mig så gammal när jag när jag handlar inredning till det.

Jag valde att handla för mina studentpengar samt presentkort som jag fick på Nova. Tycker det är bättre att lägga dem pengarna på saker till ens hem, än att shoppa upp dem. Hittade ett jättefint marmorfat som man har i badrummet, är dock rädd att antingen jag eller mina framtida barn ska slå den i golvet! Är inte så jätte intresserad över att få det förstört. Utöver det hittade jag lakan som de hade sänkt priset på, superbra ju! Köpte även ett knivblock samt pannkaksspade.


(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229