Möte på Espresso house

Hej underbara!
Idag har varit en lugn dag, vaknade först vid 10 för att gå ut med Zimba. Kunde dessvärre inte gå långt då mitt blodsocker var nästintill lågt! När jag kom tillbaka med honom gick jag och la mig, vaknade igen vid 12.45. Därefter gjorde mig iordning, jag skulle ner till Malmö för att planera inför ett föräldrarmöte med mina kollegor!

Blev lite stressad tillsist då jag hade klockan i näven, hade sagt att jag skulle dyka upp strax efter 15. Hade inte ätit när klockan var 14.25, fick därför kasta i mig plättarna snabbt. Hann lyckligtvis med tåget som jag hade tänkt, jag kom fram till Malmö central runt 15.15. Därefter tog jag bussen till Gustav och gick sedan ner till Espresso house. Jag visste inte hur nära stationen Espresso house låg, men var tydligen 4 minuters gång. Hade alltså tagit en omväg!

Väl på plats började vi planera och disskutera, efter en stund köptes dryck in. Dock avaktade jag då jag inte var helt hundra på om jag ville ha eller ej. Men tillslut beställde jag en Chai latte take away, blev lite ställd av priset. Tycker 50kr är dyrt för en liten Chai latte, men ibland får man unna sig något gott!


(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229