Mellokväll

Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra. Är lite trött från igår och har huvudvärk bara.

Igår var det lördag vilket innebar finalen i melodifestivalen! Kvällen spenderades i Malmö hemma hos min syster. Jag, mamma, pappa & hunden åkte hemmifrån strax innan 16.30 och vi kom till min syster runt 17.30. Direkt när vi kom dit började vi fixa maten, som bestod av pitabröd, tzatsiki, köttfärsås, sallad och fetaost.

Jag passade på att duka lite mellofint, min syster hade ”beställt” några servettringar av mig som jag har gjort själv. Hon tyckte dem var så fina så hon ville ha ett par själv, eftersom det skulle vara extra fint valde vi att dekorera med dem.

Tog blåa servetter då det var final och träde på servettringarna, här ser ni min dukning!

Under tiden vi åt spelade vi upp melodifestivalens final 2005, gud vilka minnen man fick! Nanne Grönvall med Håll om mig och inte minst, Alcazar med Alcastar!

När klockan blev 20.00 bänkade vi oss framför tv:n med godis och snacks och hade mobilerna redo! Jag höll såklart på Ferm då hon är så himla begåvad, för mig är hon ett solklart Eurovision material! Bra sång som fäster sig snabbt med ett bra budskap, otrolig pipa och såklart hur hon tar sig an scenen. Efter Hanna hejade jag på Dotter och efter henne var det Anna.

Tyvärr vann ingen av dem, men dem alla är vinnare i mina ögon. Tyckte ni rätt låt vann?

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer