Kräftfrossa och gifta i 30 år

Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra. Den här lördagen har inte varit så fullspäckad, vaknade vid lunchtid och sen fick jag följa med pappa till Arken zoo i Hörby. Jag tycker sånt här är skitkul, har ju varit arbetslös sedan den 13 juni och har verkligen inte gjort något om dagarna sedan dess! Dagarna består mest av att sova, städa, äta, duscha reapet. Saknar verkligen skolan nu när jag har så tråkigt.

Låter säkert som en gnällspik, men mina dagar är verkligen skittråkiga. Trodde livet skulle vara roligare efter studenten, ni vet man är fri, man har inga läxor och inga måsten. Men för mig blev det inte som jag målat upp det.

Efter att vi kom hem från Arken zoo gick jag och la mig, vaknade igen när mamma kom hem från jobbet. Då började jag städa det sista av huset samt att jag åt lite grann, vi ska (eller har) firat att mina föräldrar varit gifta i 30 år. Därför var det viktigt att jag städade huset idag! Jag var klar runt 17 och kände verkligen stressen min mamma haft när vi var barn, man har 30 minuter på sig att fixa sig!

Vi har nyligen ätit middag, blev först kräftfrossa! Mycket uppskattat nu i kräftskivetider, sen serverades det oxfilé, klyftpotatis, svamp, broccoli och mögelostsås. Det var så himla gott, fick verkligen den dära speciella helgkänslan! Nu väntas mintfromage!

​(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#bestofnouw #veckansblogg #blogoftheweek #kräftskiva #celebrate

Gillar

Kommentarer