Jag ville bara ge henne en kram

Hej underbara!
Hoppas ni alla mår bra, det gör jag förutom att jag är lite trött. Vaknade vid 06 av att jag var helt utmattad och kunde verkligen inte somna, det är ett tecken på att jag har lågt blodsocker. Mätaren visade LO så det var bara att resa sig upp och dricka ett glas mjölk, därefter somnade jag. Vaknade sen igen vid 10.45 och var fortfarande låg, blodsockret hade inte stigit till mer än 3,6->. Detta är väldigt typiskt, jag skulle egentligen ta hunden då mamma skadat sig. Tyvärr fick hon ta honom då jag inte fick upp sockret, hade ätit rostade mackor med Oboy.

Efter frukosten gick jag och la mig igen, vaknade med tvång vid 14.00, visar nog hur trött jag är. Det är inte för att jag sovit dåligt, utan det är resultatet av att jag varit låg konstant i 5-6 timmar! Välkommen till livet med diabetes typ 1!

Jag har inte gjort så mycket idag, var ute med Zimba nu i eftermiddags. Dock kunde jag inte gå rundan jag skulle, han stannade upp helt plötsligt och sen vände han fort som fan på tassarna och drog åt andra hållet. Antagligen har han sett något jag inte ser, man blir lite rädd just då. Står någon och tittar på en? Vem är det? Vad vill den?

När vi kom tillbaka från rundan åt jag lite, blev mackor igen och Oboy, känner att jag behöver äta upp mig lite. Har tappat muskelmassa och känner hur byxor som innan suttit tight, nu sitter löst. Inte för att jag är missnöjd, men man är inte accepterad av alla i samhället om man är ”för smal”, jag märker att jag börjar få den kropp jag hade som 15-åring. Det vill säga synligt tighgap, små armar och små ben. Hoppas inte jag får tillbaka kommentarerna anorexiabarn!

Medans jag åt lyssnade jag på podden Ofiltrerat, där Hanna Ferm intervjuades. Ärligttalat så tycker jag sjukt synd om henne, allt hon berättade. Allt från när hon inte hade kompisar till idag, när hon berättade att hon ibland grät för ingen ville vara med henne. Då ville jag bara ge 12-åriga Hanna en kram <3


(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer