Jag lever för sporten

Hej fina!
Idag är det söndag vilket innebär att jag har min första träning med mitt nya lag! Jag är tyvärr inte aktiv i år på grund av olika anledningar, men hoppas på att snart kunna komma tillbaka på tävlingsmattan! Däremot är jag coach, så laget har sin första träning idag, vilket ska bli så kul!

Jag saknar verkligen att vara aktiv, därför känns det extra kul att få sätta på mig cheerskorna imorgon! Insåg igår kväll vilken cheernörd jag egentligen är, iallafall när det kommer till VM i cheerleading!

Först och främst köpte jag en tjejs ICU väska, som hon fått för att hon tävlat VM. En annan funfact är att mina Infinity evolution skor har varit på VM mattan! Dem har varit i USA, Orlando på ICU mattan. Mina skor har rört vid deras mattor! Jag köpte dem av en tjej som gått i landslaget, mina förra hade gått sönder och behövde ett par nya. Då såg jag av en slump annonsen där hon hintade om att hon tävlat VM med dem. Sparade 900kr på att köpa dem! Dem har bringat tur för mig också, tog DM brons i dem!


(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek #cheerleading

Gillar

Kommentarer