Jag fick glassplitter i fingret

Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det superbra! Igår satt jag med datorn för att skriva på min bok recension i engelska, när jag tog upp min mobil kände jag hir det stack till i sidan på tummen. Kändes som en nålstöt, tänk er att ni sticker er på en vanlig nål och sen hur det känns när ni får stöt från en fleacefilt. Ungefär så kändes det, jag blev chockad över vad det var. Tänkte att jag kanske börjat ”reagera” på mobilen precis som på mitt element. På mitt element sticker det till om jag nuddar det, där är inget men jag känner det.

Hur som helst, jag kollade bara på fingret och ser att det sticker ut något. Tog ficklampan på mobilen och lyste, vad tror ni det var? Jo glassplitter från min mobilskärm. Jag har ett skydd över min skärm, men detta är i glas. När jag tappar mobilen så är det skyddet som tar stryk och inte det vanliga skärmglaset. Jag har då tappat min kära mobil säkert 100 gånger på ett halvår, hela skärmen är krackelerad och igår lossnade en bit i mitt finger.

Det blödde som tur var inte så mycket som ni ser, men det var ingen skön känsla att få in splittret i tummen! Vi ska in till Kjell & Company på lördag och byta ut glaset så varken jag eller någon annan får splitter i sig igen!

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer