Hur kan jag komma ihåg den sjuka detaljen?

Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det ganska bra. Försöker få ner blodsockret efter en rekyl igår!

Jag måste berätta en sjuk sak för er, härom dagen drömde jag att det började brinna i ett av våra rum i huset. Det var fortfarande så att man kunde gå in och ta saker, vi försökte rädda så mycket vi bara kunde innan det skulle brinna upp. Det jag räddade var en docka som jag har fått av min mormor & morfar under mina första år. När jag kom ut med dockan stod rummet i lågor!

Det sjuka här är att jag fick upp en bild i huvudet på vad dockan EXAKT hade för kläder, ska jag vara helt ärlig så har jag inte känt till dem sakerna sen jag slutade leka med dockor. (11 år sedan)

Det enda jag har kommit ihåg var att den hade en ljus blus och rosa/vita ballongshorts och en rosa napp. Allt annat har varit raderat från mitt minne, men just i den här drömmen fick jag upp att dockan hade små gula skor i randigt tygmatrial, ljusblått innerfoder med små vita blommor samt ett hårband med rosett!! Hur kan jag bara få upp det så?? Dockan hade faktiskt på sig det när jag fick den!

När jag vaknade var jag helt chockad och berättade för mamma, hon hade också glömt bort dem skorna och sa ”nu minns jag dem, nu när du säger det!”

Jag kollade upp vad det betyder när man drömmer om att saker brinner, brinner ens saker (som i detta fall) så betyder det att man behöver ta hand om sig. Kan vara att man är stressad mm. Dockan tror jag faktiskt var mormor som ”skickade” för att tala om att det är hon och att hon ser vad jag håller på med och ska skärpa mig.

Jag tar inte hand om mig, jag ligger i sängen iprincip hela dagen, tränar inte, äter oftast inte sallad/frukt. Så jag sa bara högt, ”JAG SKA SKÄRPA MIG MORMOR!!”

Nu när jag blivit feberfri ska jag röra på mig, ska gå på bandet så pulsen går upp, ska försöka gå hem så ofta jag kan från komvux. Dricka mindre Oboy och äta sallad minst 1 gång per dag och försöka få i mig så mycket av de vitaminer/mineraler jag behöver.

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer