Hon sålde mina kläder på Blocket

Hej underbara!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det jättebra! Vaknade idag vid 9 av att mamma frågade vad jag låg på i blodsocker, hade LO i värde så det var tur hon frågade! Drack ett stort glas mjölk och sen sov jag vidare till klockan 11 ungefär, blev varma bullar idag igen!

Vid 14-tiden påbörjade jag min städning som jag lovat så länge, pengarna går till min syster då jag köpte kläder av henne. Fick lite rabatt då hon har lagt ut mina kläder till försäljning på Blocket utan min vetskap! Tur är att jag upptäckte det innan någon köpte dem.

Undrar ni hur detta gick till så har hon inte gått in i mitt rum och sålt saker. När hon är här ”lånar” hon kläder av mig som sedan följer med till Malmö, som sen ligger där några veckor och sen blandas dem ihop och hon tror det är hennes haha.

Just nu har jag precis ätit klart middagen, det blev ris och kyckliggryta. Var så himla gott, men väldigt mättande! Nu ska jag gå in i duschen och sen fortsätta städandet, dock i mitt rum.


(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer

Wifeey,
Men hur sjukt ät inte de!
Ingen riktigt vän enligt mig iaf
wifeey.se
Saragrundemar
Saragrundemar,
Inget jag blev arg för, älskar henne ändå och något vi båda skrattade åt att det blev så tokigt😃 Inte alltid lätt att hålla reda på kläder, speciellt inte när man är systrar och delar på allt😉
nouw.com/saragrundemar